intrebare- va rog un doctor. sotul meu prefera masturbarea in locul actului sexual

11-04-2012
delia2000
Nu este medic/terapeut
delia2000
In urma descoperirii faptului ca sotul meu prefera masturbarea in locul actului sexual, pe langa faptul ca am devenit o fustrata deprimata m-am facut si detectiv, asadar am niste nelamuriri.barbatii pierd lichid seminal si atunci cand nu sunt excitati sau alte lichide care atunci cand devin uscate sunt asemanatoare spermei in stare uscata ? Va rog un raspuns concludent, gasesc aceste semne pe aproape toti chilotii pe care ii dezbraca. Vreau sa stiu daca aceasta masturbare este ocazionala sau a devenit o obsesie.
1 comentarii
0
13-04-2012, ora 17:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Bărbaţii pot pierde lichid seminal şi când nu sunt excitaţi. În absenţa contextului unei boli, acest lucru se numeşte poluţie şi apare cu precădere la adolescenţi şi tineri, mai rar după vârsta de 20 de ani.

Masturbarea ocazională este un caz fericit şi este la fel de rară ca fumatul ocazional. Mai exact, puţini au putearea să ramana la stadiul de masturbare ocazionala. De obicei, ca şi fumatul, la început e ocazional, apoi devenind adicţie sau viciu. Iar viciul înseamnă obsesie. Ca şi fumătorul, onanistul ajuns în acest stadiu vrea să se lase, dar nu prea poate. Are nevoie de mult ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici