Intrebari si sfaturi

23-02-2012
RODIMAT
Nu este medic/terapeut
RODIMAT
Buna ziua.
Mama mea are acum 56 ani. In urma cu 2 ani a intrat in menopauza si de atunci au inceput problemele de sanatate. Are ameteli din cind in cind, zice ca se invirte casa cu ea, are si bufeuri de caldura, ii iese transpiratie prin toti porii.Cel mai tare o deranjeaza tiuitul din urechi. Mai intii a tiuit urechea stinga apoi dreapta. Cind ameteste atunci ii tiuie urechile mai tare si incepe si inima sa bata mai repede si cind mai tare cind mai incet. Tin sa va spun ca nu o doare nimic. A fost internata la Spitalul Universitar in 2011 pentru investigatii. A fost la ORL, afacut tomografie, RMN si angio, a facut si dopler dar nu sa descoperit nimic care sa-i dea starile aste. Se poate sa fie din cauza virstei si a menopauzei? Aceste simtome vor disparea cu timpul?are sanse ca sunt aproape 2 ani de cind au inceput? Ce o sfatuiti sa mai mearga undeva sa isi mai faca analize? Ce si unde va rog sa-mi spuneti.

Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate.
2 comentarii
0
12-03-2012, ora 11:48
raisuca
Nu este medic/terapeut
raisuca
dintre toate specialitatile de medicina nu vad ginecologia. Odata cu instalarea menopauzei cred ca a aparut un mare dezechilibru hormonal care face aceste simptome
modificari ale menstruatiei;
- acneea;
- cresterea temperaturii bazale a corpului;
- ten gras (prezenta de sebum);
- pilozitate excesiva;
- oboseala;
- ameteala;
- simptome alergice;
- anxietate;
- diminuarea apetitului sexual;
- dureri de cap;
- crestere in greutate;
- depresie;
- endometrioza;
- retentie de apa;
- sindrom premenstrual;
- infectii de tract urinar.
astea care le-am insirat sunt la general dar sunt sigura ca regasesti si ceva ce are mama ta
0
08-11-2012, ora 10:16
Audionova
Nu este medic/terapeut
Audionova
Ametelile si zgomotele in urechi sunt simptome puse in legatura cu afectarea urechii interne unde se afla centrul echilibrului. Pentru diagnosticare va recomandam efectuarea testului vestibular (VNG).
Adaugă un comentariu / răspuns