Intrerupere anticonceptionale
Buna ziua. In urma cu aproximativ un an, medicul ginecolog mi-a recomndat anticonceptionalele Melleva 35. Le-am luat cateva luni de zile, mi-au fost bune, dar le-am intrerupt din alte motive. Am incercat acuma sa le iau din nou. In data de 27 septembrie a fost prima zi de menstruatie si am luat prima pastila. Nu m-am simtit deloc bine...aveam greturi si chiar am vomitat. Am incercat sa le mai iau inca 4 zile...in speranta ca se va obisnui organismul, dar nu a fost asa. Menstruatia nu a durat mai mult de 3 zile. La vreo alte 3-4 zile de cand am intrerupt pastilele mi-a venit iarasi menstruatia. Este normal? Intrebarea este daca o sa dureze cat dureaza o menstruatie in mod normal...sau? Inca nu s-a terminat, si au trecut 3 zile de cand a revenit. Sa ma duc la ginecolog pt a-mi recomanda alte pastile? Va multumesc
1 comentarii
Ceea ce numiţi "menstruaţie" este efectul întreruperii pilulelor, fenomen cunoscut ca "sângerare de privaţie". Melleva nu se mai prescriu ca anticoncepţionale, decât în cazuri speciale, din cauza conţinutului ridicat de estrogeni. Sfatul meu este să nu vă mai intoxicaţi cu hormoni. Dacă doriţi neapărat anticoncepţionale, atunci cereţi medicului dv să vă prescrie unele cu mai mică încărcătură de estrogeni.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon