intrerupere anticonceptionale dupa a 6 a pilula
am luat karrisa timp de 10 luni, apoi am facut pauza 3 luni. Am inceput din nou, in prima zi, dar am aceeasi problema ca si cd am inceput sa le iau.nu se mai opreste ciclul. Imi vine cu sange curat rosu. Asa mi s-a intamplat si prima oara si nu s-a oprit decat dupa 1 luna, dar atunci am luat normal in fiecare zi. Va rog sa imi spuneti daca intrerup acum dupa a 6 a pastila, cand o sa imi vina ciclul din nou. Nu am avut ciclu neregulat inainte de a lua anticonceptionale. Va multumesc
1 comentarii
Daca intrerupi anticonceptionalele menstruatia iti va veni in doua zile din nou si data ciclului menstrual se va schimba.
Practic daca ieri ai luat pilula si de azi nu mai iei, luni o sa-ti vina menstruatia din nou.
Nu te sfatuiesc sa intrerupi intrucat te vei deregla hormonal si poti face chist ovarian. Nu se intrerupe blisterul niciodata, odata inceput le iei pana la capat.
Practic daca ieri ai luat pilula si de azi nu mai iei, luni o sa-ti vina menstruatia din nou.
Nu te sfatuiesc sa intrerupi intrucat te vei deregla hormonal si poti face chist ovarian. Nu se intrerupe blisterul niciodata, odata inceput le iei pana la capat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon