intrerupere anticonceptionale dupa a 6 a pilula

06-07-2013
alexandrasuto
Nu este medic/terapeut
alexandrasuto
am luat karrisa timp de 10 luni, apoi am facut pauza 3 luni. Am inceput din nou, in prima zi, dar am aceeasi problema ca si cd am inceput sa le iau.nu se mai opreste ciclul. Imi vine cu sange curat rosu. Asa mi s-a intamplat si prima oara si nu s-a oprit decat dupa 1 luna, dar atunci am luat normal in fiecare zi. Va rog sa imi spuneti daca intrerup acum dupa a 6 a pastila, cand o sa imi vina ciclul din nou. Nu am avut ciclu neregulat inainte de a lua anticonceptionale. Va multumesc
1 comentarii
0
06-07-2013, ora 12:40
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca intrerupi anticonceptionalele menstruatia iti va veni in doua zile din nou si data ciclului menstrual se va schimba.
Practic daca ieri ai luat pilula si de azi nu mai iei, luni o sa-ti vina menstruatia din nou.
Nu te sfatuiesc sa intrerupi intrucat te vei deregla hormonal si poti face chist ovarian. Nu se intrerupe blisterul niciodata, odata inceput le iei pana la capat.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul