intrerupere contraceptivelor
se intampla ceva daca intrerup contraceptivele si mai am de luat inca 8? are vreo legatura cand am avut ultima relatie sexuala?
3 comentarii
Se întâmplă o bramburire endocrină care, de obicei, se reflectă în bramburirea ciclului. Luaţi folia până la ultima pilulă, apoi întrerupeţi.
Buna ziua!
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4recomandari pt o contraceptie cat mai sigura..
- 4Metode de conceptie
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2metoda contraceptiva...
- 3am nevoie de protectie suplimentara?
- 3ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 3contraceptia la 39 de ani
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 5Contraceptive moderne
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 5anticonceptionale de ocazie?
- 4Ce metode de contraceptie sunt? Va rog sa imi spuneti.
- 2Contraceptie
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: