intrerupere contraceptivelor
se intampla ceva daca intrerup contraceptivele si mai am de luat inca 8? are vreo legatura cand am avut ultima relatie sexuala?
3 comentarii
Se întâmplă o bramburire endocrină care, de obicei, se reflectă în bramburirea ciclului. Luaţi folia până la ultima pilulă, apoi întrerupeţi.
Buna ziua!
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 2metode de contraceptie
- 9o parere avizata va rog
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 5foite chinezesti
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 5Contraceptive moderne
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 28Anticonceptionale pe langa alte metode de contraceptie!
- 3va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 2Metode de contraceptie
- 1ceaiuri de slabit in perioada premergatoare sarcinii
- 1metode de contraceptie
- 0Metoda contraceptiva pentru sex la 2-3 saptamani
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: