intrerupere jeanine

am o mica problema, incepusem o folie de jeanine in care aveam 7 pastile (le-am decalat de cateva luni iau 7 pastile de pe o folie si restul de pe alta, dar fara sa gresesc), dar pe cand sa cumpar alta nu se mai gaseste la nici o farmacie mi-au zis k nu au mai primit de 2 saptamani..acuma e pragul craciunului si nu mai ajung la doctor si nu stiu ce sa fac, de intrerupt trebuie sa le intrerup ca nu mai am altele, intrebarea mea e daca pot lua yasmin chiar daca nu am terminat folia anterioara?sper sa primesc un raspuns catd e repede chiar daca suntem in pragul sarbatorilor :D multumesc
7 comentarii

Puteţi completa cu yasmin. Abstinenţă sau protecţie suplimentară timp de 7 zile.

si inca ceva am uter dublu (nu stiu daca asta e denumirea exacta) dar poate asta afecta cumva eficacitatea pastilelor?

buna ziua am sub 16 ani si am avut relatii sexuale pentru prima data acum imi este foatre frica pentruca totul a fost ca o joaca... insa nu mai vreau sa am relatii pina la 17 ani si as vrea sa stiu daca va trecejumatate de an si voi face un control la genecolog este posibil sa par inca virgina sa cam asa ceva... ajutatima va rog

Relaţiile sexuale nu sunt joacă, sunt lucruri serioase. Făcute prea devreme ori în afara căsătoriei, dintre consecinţele lor neplăcute, din punct de vedere medical sunt mai frecvente următoarele două: sarcinile nedorite şi bolile transmise sexual.
Pentru controlul ginecologic mergeţi la un medic care să vă asigure confidenţialitatea.
Pentru controlul ginecologic mergeţi la un medic care să vă asigure confidenţialitatea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 3contraceptive
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 3administrare anticonceptionale
- 14Folosire Nuvaring
- 5operatie chist ovarian
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 3Anticonceptionale
- 1Pt prima data anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: