intrerupere sau nu administrare anticonceptionale
Buna seara,
Folosesc anticonceptionale din 2004, timp in care nu am facut decat pauza de 2, si respectiv 4 luni.
In aceste perioade nu am fost ok, in sensul in care menstruatia a intarziat, uneori si cate 2 luni.
Am incercat sa schimb novinette cu diane 35 la sfatul medicului. m-am simtit rau cu acestea si am revenit la novinette.
acum am un sindrom premenstrual destul de suparator : cu 8- 10 zile inainte de menstruatie am bufeuri de caldura, stare de nervozitate, si migrena cu o zi inainte de menstruatie.
Intrebare : am 35 de ani, fumez in medie 10-12 tigari /zi. Risc sa fac o pauza ? Pot schimba cu alt tip de pilule ? Cu care ?
Rog raspuns avizat.
Folosesc anticonceptionale din 2004, timp in care nu am facut decat pauza de 2, si respectiv 4 luni.
In aceste perioade nu am fost ok, in sensul in care menstruatia a intarziat, uneori si cate 2 luni.
Am incercat sa schimb novinette cu diane 35 la sfatul medicului. m-am simtit rau cu acestea si am revenit la novinette.
acum am un sindrom premenstrual destul de suparator : cu 8- 10 zile inainte de menstruatie am bufeuri de caldura, stare de nervozitate, si migrena cu o zi inainte de menstruatie.
Intrebare : am 35 de ani, fumez in medie 10-12 tigari /zi. Risc sa fac o pauza ? Pot schimba cu alt tip de pilule ? Cu care ?
Rog raspuns avizat.
1 comentarii
În condiţiile în care aveţi 35 de ani şi fumaţi, ar fi indicat să terminaţi actuala folie începută şi să nu mai luaţi nici un alt fel de anticoncepţional oral combinat. Dupa 6 ani de folosire a anticonceptionalelor, este de asteptat ca reluarea menstruatiei sa intarzie. Dar, de regula, se reia fara nevoia unui tratatement de inducere.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon