Intrerupere si reluare anticonceptionale

Buna ziua, am o nelamurire legata de anticonceptionale.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
4 comentarii

Am uitat sa specific ca anticonceptionalele sunt Karissa, si inainte de pauza si acum.

scuze... era vorba de ieri, 3 august si nu 4...

Ai inceput in a 4 zi de ciclu menstrual si nu din prima..in principiu nu ar fi problema, dar totusi o saptamana as folosi o masura suplimentara de protectie..

Multumesc pentru raspuns... asa m-am gandit si eu ca ar fi indicata protectie suplimentara timp de sapte zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 10anticonceptionalele laurina
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 19melleva 35
- 1am intarziat prima pilula
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 1Logest - a doua folie
- 1pilula 21
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 1Anticonceptionale-varsta
- 2Intrerupere anticonceptionale
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 0Întrebare pastile Qlaira
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: