Intrerupere si reluare anticonceptionale
Buna ziua, am o nelamurire legata de anticonceptionale.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
Dupa un an si jumatate, timp in care am luat anticonceptionale regulat, am renuntat sa le mai iau timp de doua luni. Le-am intrerupt in mai iar in iunie si iulie am facut pauza. In aceste luni am avut menstruatie regulata, in fiecare luna. Ultima menstruatie a inceput in data de 31 iulie iar ieri, 4 august am decis reluarea contraceptivelor, luand deja prima pilula. As vrea sa stiu cand ar fi sigur sa pot intretine relatii sexuale fara risc de sarcina.
4 comentarii
Am uitat sa specific ca anticonceptionalele sunt Karissa, si inainte de pauza si acum.
scuze... era vorba de ieri, 3 august si nu 4...
Ai inceput in a 4 zi de ciclu menstrual si nu din prima..in principiu nu ar fi problema, dar totusi o saptamana as folosi o masura suplimentara de protectie..
Multumesc pentru raspuns... asa m-am gandit si eu ca ar fi indicata protectie suplimentara timp de sapte zile.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 3Yasmin si durerea de sani
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 17spotting
- 3Administrare anticonceptionale
- 5Risc de sarcina?
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 4Prima data cand vreau sa iau anticonceptionale
- 1nu stiu daca pot incepe anticonceptionale fara pastila cu nr 1
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 0Anticonceptionale
- 0antonconceptionalele yasmin
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: