intreruperea anticonceptionalelor

buna seara. ma confrunt cu o problema asemanatoare. 5 ani am luat anticonceptionale cu pauza in fiecare an cate o luna. in toata perioada ciclul a fost foarte regulat. anul trecut am facut pauza 2 luni si am reluat pastilele pentru inca 3 luni. in ianuarie am terminat folia si m-am otarat sa intrerup din nou pentru ca nu mai era cauzul sa le iau. in luna ianuarie mi-a venit ciclul normal, dar luna aceasta mi-a intarziat cam 2 saptamani. de cand am terminat ultima folie de ac nu am mai avut contacte sexuale. mi-am facut deja 2 teste de sarcina, care au iesit negative. de o saptamana am dureri in zona ovarelor (cand mai usoare cand foarte intense) care persista in fiecare zi. cauza intarzierii ciclului poate fi un dezechilibru hormonal sau poate fi si altceva? ar trebui sa merg la un consult ginecologic ? va multumesc
1 comentarii

Dereglarile menstruale apar cand anticonceptionalele nu au fost luate corect (dvs. luati de cativa ani, astfel incat este pputin probabil sa fie aceasta cauza in cazul dvs.) sau cand sunt afectiuni ale ovarelor.Este recomandat sa faceti o ecografie transvaginala, iar medicul dvs.ginecolog va decide conduita de urmat in urma rezultatului ecografic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 3ce contaceptive sa iau?
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 7anticonceptionale.urgent..
- 6yasmin+nizoral
- 2Prima zi de anticonceptionale
- 0greseala administrare diane 35
- 5Contraceptive moderne
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 10Exista vreun risc???
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 0Ce sa fac???
- 5Este vorba se o sarcina ?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: