Iodul in sarcina

Buna seara ! Va rog frumos am si eu o problema. Am fost diagnosticat cu o epidermotitie (sper ca nu gresesc sunt niste pete in zona inghinala si o pata mica intre fese) de catre dr. dermatolog. Am luat in prima faza nizoral tablete si Triderm unguent. Problema s-a mai ameliorat dar nu a trecut in totalitate. Acum acelasi doctor mi-a prescris Biazol crema. Am 2 intrebari:
1) Ce parere aveti de acest tratament?
2) Se pare ca au aparut si la sotie (este insarcinat in 32 de saptamani) undeva sub sanul stang vreo 4 pete de acelasi fel ca la mine cu diametrul de vreo 2 mm. Dr. la care am fost eu sin in urma celor spuse de mine a prescris o solutie pe care am facut-o intr-o farmacie (propolis, alcool, iod si nu mai stiu exact ce era pe acolo) Ideea este ca peste tot pe unde am intrebat toata lumea a zis ca este ok si ca poate sa dea cu acea solutie. Cineva mi-a spus in schimb ca iodul nu ar fi tocmai bun in sarcina. Dvs. ce spuneti. Iodul din acea solutie preparata poate sa ai faca rau tinand cont de faptul ca este in 32 de saptamani? Ce sa facem ? Multumesc mult!
1) Ce parere aveti de acest tratament?
2) Se pare ca au aparut si la sotie (este insarcinat in 32 de saptamani) undeva sub sanul stang vreo 4 pete de acelasi fel ca la mine cu diametrul de vreo 2 mm. Dr. la care am fost eu sin in urma celor spuse de mine a prescris o solutie pe care am facut-o intr-o farmacie (propolis, alcool, iod si nu mai stiu exact ce era pe acolo) Ideea este ca peste tot pe unde am intrebat toata lumea a zis ca este ok si ca poate sa dea cu acea solutie. Cineva mi-a spus in schimb ca iodul nu ar fi tocmai bun in sarcina. Dvs. ce spuneti. Iodul din acea solutie preparata poate sa ai faca rau tinand cont de faptul ca este in 32 de saptamani? Ce sa facem ? Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta