IRC si doar un rinichi

15-02-2018
Anisoara09
Nu este medic/terapeut
Anisoara09
Buna ziua!Am 30 de ani si locuiesc in Austria.de cateva luni am aflat ca am doar un rinichi si acest rinichi mai funcționează in proportie de 20%.Merg regulat la control am primit si medicamente:Nephrotrans, Vitamina D si Folsan.Intrebarea mea este cam in cat timp ajung la 10%?Cat timp mai pot sta asa fara dializa?Cu aproximatie.Va multumesc din suflet!
1 comentarii
0
16-02-2018, ora 10:15
Dr. Maseck Sorina
Nefrologie, Timisoara
Dr. Maseck Sorina
Scaderea functionalitatii rinichiului unic depinde de cat de bine se cunoaste cauza care a dus la aparitia bolii.Poate au fost infectii urinare netratate, hipertensiune arteriala necontrolata, diabet zaharat etc.Evolutia bolii cronice de rinichi este lenta in general, dar inainte de a va gandi la dializa va sugerez sa va informati si despre transplantul renal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Nefrolog sau Urolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.