Iritare penis
Buna ziua!De 2 zile am usturimi la urinare, inrosirea capului penisului(o mica pata), si mici dureri la atingere.Nu am scurgeri abundente, doar o picatura-doua rar.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
Am intretinut un raport sexual oral in urma cu o saptamana.
Am inceput sa iau ampicilina(500 mg)
Ce sfaturi imi dati sau ce tratament este mai bun.
Va multumesc.
2 comentarii
Aveti o uretrita transmisa sexual. Cel mai frecvent aceasta este bacteriana.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.
Corect ar fi fost sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog (isi impart patologia asta). Acesta ar fi recoltat secretie uretrala si ar fi dat la laborator pentru realizare cultura si antibiograma din aceasta secretie. Cultura arata despre ce bacterie este vorba, iar antibiograma arata in mod specific la ce antibiotic este sensibila bacteria.
Dupa recoltare v-ar fi dat un antibiotic (nu se asteapta rezultatele pentru ca acestea dureaza), iar cand apareau rezultatele la analiza schimbau, la nevoie, tratamentul antibiotic.
De asemenea trebuie tratata si partenera.
Nu se pot face recomandari de antibiotice fara sa stii agentul patogen. Dar, daca ati inceput cu ampicilina continuati tratamentul minim 5 zile pentru a nu aparea rezistenta la antibiotic.
Consumati si probiotice (iaurt).
Daca mai persista orice simptom dupa 2 zile de antibiotic mergeti la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 2usturime in timpul urinarii
- 2dupa fiecare ciclu menstrual am usturimi cand urinez
- 5usturime la urinare dupa act sexual
- 9infectie urinara sau altceva?
- 7sunt disperata oare am gonoreea
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 1iritatie penis -pete rosiatice
- 0usturime penis
- 3Pata mica rosie pe coroana penisului
- 1Problema dermato-venerica
- 2Zona genitala
- 1Pete rosii la mijlocul penisului.
- 0Zonă rosie, neteda ca o pata de 0.2-0.3 mm pe capul penisului
- 3Urina tulbure si galbuie!
- 2Pete pe preput
- 2Usturime in zona intima
- 2Pot avea gonoree?