iritatie de la leucoplast
Am un baietel de 1 an si 9 luni, si de curand ne-am procopsit cu un rotavirus cu spitalizare necesara pt hidratare. Am avut bramula, si dupa indepartarea bramulei, in zona i-au aparut bubite mici rosii, care apoi s-au facut mai mari ca si cum ar fi fost piscat de tantar. Ideea e ca bubitele sunt rosii si mititelul se plange ca il doare(daca el zice asta, inclin sa il cred). Asistenta mi-a zis sa ii pun comprese cu apa rece. Eu zic ca nu prea trece. Stie cineva de vreun unguent? As dori un sfat de la o persoana cat mai specializata in domeniu. Va multumesc.
2 comentarii
Dezinfectati cu Betadina, si mai apoi apicati Fucidin crema( in cazul in care bubitele au inceput sa aiba un cap galben). Baca bubitele sunt doar rosii, dupa dezinfectare, aplicati Baneocin pudra.
Buna ziua,
Puteti sa-i aplicati o crema gen Fucicort de 2 ori pe zi pe leziuni si, eventual peste cateva zile sa-mi dati un feed-back.
Numai bine,
Puteti sa-i aplicati o crema gen Fucicort de 2 ori pe zi pe leziuni si, eventual peste cateva zile sa-mi dati un feed-back.
Numai bine,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut