iritatie pe capul penisului
Buna ziua!
Va deranjez si eu cu o intrebare.
Un contact sexual cu sotia, normal..nu ma duc sa ma spal;dimineata plecam in vacanta.incepe sa ma manance ingrozitor;dupa cateva ore bune ajung si ma spal, dar deja se facuse o roseata.de care nu am mai scapat nici azi[si se fac 3 ani]
Am dat cu fel de fel de creme...degeaba!Sotia nu are nimik, banuindu se ca ar fi o candida.
Ideea e ca, de atunci.ejaculez si mult mai repede.poate aberez, dar, pana atunci nu am avut aceasta problema!
Asta ma supara in primul rand![mentionez ca nu ma spal zilnik]
Stiu ca cel mai bun e un control, dar, as aprecia un sfat.
Va multumesc!
Va deranjez si eu cu o intrebare.
Un contact sexual cu sotia, normal..nu ma duc sa ma spal;dimineata plecam in vacanta.incepe sa ma manance ingrozitor;dupa cateva ore bune ajung si ma spal, dar deja se facuse o roseata.de care nu am mai scapat nici azi[si se fac 3 ani]
Am dat cu fel de fel de creme...degeaba!Sotia nu are nimik, banuindu se ca ar fi o candida.
Ideea e ca, de atunci.ejaculez si mult mai repede.poate aberez, dar, pana atunci nu am avut aceasta problema!
Asta ma supara in primul rand![mentionez ca nu ma spal zilnik]
Stiu ca cel mai bun e un control, dar, as aprecia un sfat.
Va multumesc!
2 comentarii
La control direct!!! 3 ani???? Si nu ai mers la medic? Nu stiu cum ai putut sa stai cu problema asta, mai ales ca ai simptome suparatoare. Nu e de glumit cu problemele astea. Vezi.ca deja s-a agravat si te afecteaza si pe alte parti (ejaculezi mai repede). Mergi la medicul de familie si cere o trimitere la urolog. Cat de greu poate fi sa mergi o consultatie? Nu cred ca mai greu decat sa te chinui 3 ani.
Va multumesc de raspuns...incerc sa ajung la un medic dermato bun in Bucuresti.si, AM FOST LA MEDIC!L 3!
Nu as fi putut sta asa, nu sunt genul ignorant, mai ales in problemelea astea..
Va multumesc inca odata!
Nu as fi putut sta asa, nu sunt genul ignorant, mai ales in problemelea astea..
Va multumesc inca odata!
Alte subiecte recente din această secțiune: