Iritatie pe corp
Buna ziua. Sunt o persoana care transpira foarte mult la axile. Demult, din copilarie, acum sunt pensionara.Vara, in zona axilelor, in jur, imi mai apareau niste iritatii, care treceau destul de repede. Acum cateva zile mi-a aparut o iritatie pe corp care a aparut mai discret, apoi s-a intins cam peste tot, in afara de picioare: in special pe fata inferioara a mainilor, axila, gat, spate, piept. Sunt bubite care stau in colonii, de culoarea pielii, usor rosiatice si care, la inceput doar discret, au inceput sa ma usture si sa ma manance. Am vrut sa merg la dermatolog, dar era in concediu, asa ca la farmacie mi-a dat un spray pe baza de apa termala de la Vichy si alcool mentolat. Probabil au aparut de la caldura, caci unde sunt eu, temperaturile sunt foarte ridicate (sud-estul tarii). Problema e ca, daca pe spate si gat au mai trecut, pe maini si pe langa sani si axile sunt in continuare si nu par sa treaca de vreo 5 zile. Imi puteti indica ceva care sa le faca sa treaca mai repede? E si deranjant si inestetic. Ar trebui sa fac niste analize mai amanuntite? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 1bubite rosii pe piele
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 1transpiratie excesiva
- 1bubite pe picioare
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 0Transpiratie excesiva
- 2Bube pe gat si decolteu
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 2Am niste bubițe roșii pe piele în formă de floare
- 7Bubite roz care devin maronii, cu aspect de negi sau alunite
- 1Multe bubite pe spate, piept si burta
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva bubite rosii bubite pe piele bubite la caldura bubite mici, rosii, ustura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: