Iritatie pe corp
Buna ziua. Sunt o persoana care transpira foarte mult la axile. Demult, din copilarie, acum sunt pensionara.Vara, in zona axilelor, in jur, imi mai apareau niste iritatii, care treceau destul de repede. Acum cateva zile mi-a aparut o iritatie pe corp care a aparut mai discret, apoi s-a intins cam peste tot, in afara de picioare: in special pe fata inferioara a mainilor, axila, gat, spate, piept. Sunt bubite care stau in colonii, de culoarea pielii, usor rosiatice si care, la inceput doar discret, au inceput sa ma usture si sa ma manance. Am vrut sa merg la dermatolog, dar era in concediu, asa ca la farmacie mi-a dat un spray pe baza de apa termala de la Vichy si alcool mentolat. Probabil au aparut de la caldura, caci unde sunt eu, temperaturile sunt foarte ridicate (sud-estul tarii). Problema e ca, daca pe spate si gat au mai trecut, pe maini si pe langa sani si axile sunt in continuare si nu par sa treaca de vreo 5 zile. Imi puteti indica ceva care sa le faca sa treaca mai repede? E si deranjant si inestetic. Ar trebui sa fac niste analize mai amanuntite? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 2ceai de salvie si dexametazona
- 4cancer?
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 2problema dermatologica sau nu?
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 3transpiratie excesiva
- 3Bube pe piele
- 10Bube pe piele
- 3Tratament corect cu Prednison?
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 2Bubite rosii.
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 0Urticarie??
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva bubite rosii bubite pe piele bubite la caldura bubite mici, rosii, ustura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: