Iritatie pe corp
Buna ziua. Sunt o persoana care transpira foarte mult la axile. Demult, din copilarie, acum sunt pensionara.Vara, in zona axilelor, in jur, imi mai apareau niste iritatii, care treceau destul de repede. Acum cateva zile mi-a aparut o iritatie pe corp care a aparut mai discret, apoi s-a intins cam peste tot, in afara de picioare: in special pe fata inferioara a mainilor, axila, gat, spate, piept. Sunt bubite care stau in colonii, de culoarea pielii, usor rosiatice si care, la inceput doar discret, au inceput sa ma usture si sa ma manance. Am vrut sa merg la dermatolog, dar era in concediu, asa ca la farmacie mi-a dat un spray pe baza de apa termala de la Vichy si alcool mentolat. Probabil au aparut de la caldura, caci unde sunt eu, temperaturile sunt foarte ridicate (sud-estul tarii). Problema e ca, daca pe spate si gat au mai trecut, pe maini si pe langa sani si axile sunt in continuare si nu par sa treaca de vreo 5 zile. Imi puteti indica ceva care sa le faca sa treaca mai repede? E si deranjant si inestetic. Ar trebui sa fac niste analize mai amanuntite? Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8caut ajutor: bubite rosii
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 3piele cu bubite
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 4bubite ciudate roz
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 4transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
- 1bubite rosii pe picioare
- 1bube rosii pe piele copil 3 ani
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 3Transpiraţie excesivă
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 1bube rosi si mari pe fata si in cap ?!
- 0Bubite si mancarimi
- 7Puncte rosii
- 2Puncte rosii pe piele
- 1Bubite roșii cu și fără Mâncărimi
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva bubite rosii bubite pe piele bubite la caldura bubite mici, rosii, ustura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: