iritatie pe scrot

38 comentarii 1 2
0
27-12-2010, ora 12:27
andrei popescu23
Nu este medic/terapeut
andrei popescu23
Buna ziua domnul doctor, mai am o nelamurire ceea ce am eu am luat de la cineva prin contact sexual?eu momentan acum nu sunt in tara, o sa vin in tara peste 5 luni credeti ca este tarziu sa merg atunci la un medic ?se poate afecta mai grav ceea ce am eu ?multumesc
0
01-03-2011, ora 18:37
BlueVelvet
Nu este medic/terapeut
BlueVelvet
Buna ziua Domnul Doctor

Cred ca prezint simptomele prezentate mai sus de alti participanti la discutie. Totusi la mine nu se manifesta pe scrot ci mai degraba intre scrot si baza piciorului, pe amandoua partile. Se mai regasesc cateodata pe preput.
In ceea ce priveste aspectul si manifestarea pot sa va spun ca au o intindere destul de mare 6-7-8 cm (cele dintre scrot si baza piciorului), cele de pe preput avand circa 1 cm patrat ca suprafata. Culoarea este albicioasa (nu foarte strident) iar dupa dusul zilnic se schimba intr-un rozosin mai pal. La atingere se simte foarte fin iar daca insist se duce ca o matreata fina. Da, provoaca si mancarimi cateodata, dar nu e o regula.
Dati-mi va rog un diagnostic si un sfat.

Cu stima,
Vasi
0
15-05-2011, ora 12:17
BB15Ani
Nu este medic/terapeut
BB15Ani
Buna ziua dna doctor.Am 15 ani si am o problema cam de un an si jumatate.Pe zona scrotului prezentam o bubita cred eu de grasime care a rezistat timp de 1.5 ani dar aseara in timpul dusului s'a spart si a iesit destul de multa "crema" alba dak pot sa o numesc asa pentru ca acesta era aspectul ei.Trecand peste toate asta am apasat pana a iesit tot dar cred ca in acea zona s'a format un neg sau ceva asemanator...de culoare rosie care seamana pur si simplu cu o bucatica mica de carne de marimea unui bob de samanta.Nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta?
0
06-07-2011, ora 19:26
Coldplay
Nu este medic/terapeut
Coldplay
Buna ziua domnule doctor. am 17 ani si in urma cu cateva luni, dupa ce m-am ras, mi-a aparut pe scrot o umflatura mica, cat un bob de samanta. Nu ma deranjeaza si nu ma doare doar daca strang de ea. Mentionez ca este tare si nu iese nimic daca strang... am motive sa ma ingrijorez?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
0
06-07-2011, ora 19:27
Coldplay
Nu este medic/terapeut
Coldplay
Am uitat sa mentionez ca nu are nicio culoare.. are culoarea pielii.
0
13-11-2011, ora 22:42
spek12345
Nu este medic/terapeut
spek12345
Eu am cam aceasi problema... de cateva luni ma mananca scoru si cand ma scarpin apare cva alb...gen matreata..., iar pe o parte si pe alta am un fel de iritatie rosie care ma mananca ingrozitor. Ce as putea sa fac?
0
16-06-2013, ora 11:37
eugne
Nu este medic/terapeut
eugne
Buna ziua dl doctor,
Am o rugaminte sa ma ajutati cu un sfat:
de cca 12 zile m-am trezit brusc cu o roseata pe tot scrotul si in pe penis cu o roseata, dar numai pe o portiune in fata(nu pe gland) la cca 0.5 cm de gland, avand lungimea estimative de cca 1 cm ca un inel.
Am fost la un medic si mi-a prescris urmatorul tratament:
Omicral 14 tb;1/zi
O crema reprezentand un mix din: Lomexin, Canesten, Elocom si Amilab., aplicatii de 3 ori/zi
Aerius-2 tb/zi-tot 14 zile
La cca 7 zile de trattament nu prea s-a observant nici o imbunatatire.si am fost din nou si a ramas acelasi tratament de mai sus, cu urmatoarea modificare:
preparatul din mix de 2 ori/zi+seara mix de cutaden si nidoflor.
In ziua 5 si 6 am avut mancarimi peste zonele cu roseata, atenuate cu ceai de galenele+pelin-spalaturi, la initiativa mea...s-a uscat pielea..dar a revenit elasticitatea aplicand Atoderm.
Problema este ca in ziua 11 si 12(astazi), ma mananca foarte rau dar doar pe penis in locul mentionat mai sus, am aplicat din nou ceai.
Per ansamblu, inca este rosu, atat scrotul cat si penisul.
Ca diagnostic a zis ca e o iritatie...eu as zice o eczema...
Pe timpul tratamentului nu folosesc sapun, ci romazulan si galbenus de ou in loc de sapun.
Intrebarile mele catre dvs ar fi:
1.Este normal ca aceasta roseata sa mai persite o perioada scurta dupa terminarea tratamentului care va fi la 14 zile, adica peste 2 zile..., cand va trebui sa il opresc?
2.Aveti si o alta recomandare de alifie/combinatii de alifii? si cat timp...
3.Ce as putea sa fac pt mancarimile insuportabile uneori.ceaiul de galbenele si pelin elimina mancarimile pe o perioada scurta de timp, dar in acelasi timp usuca si piela f rau, , , , pierzand foarte mult din elasticitate?
4.Ce diagnostic estimate ca ar fi?, in ideea ca am avut contact doar cu sotia mea, nu sunt genul sa merg la fete deocheate...etc;sotia nu are absolut nimic.si aici as mai avea o intrebare: daca se poate sa am contact cu sotia mea, exista vreun risc de transmitere...etc?
Va multumesc anticipat si enorm, un weekend minunat!
0
25-11-2018, ora 22:58
Guest8
Nu este medic/terapeut
Guest8
Buna seara am si eu cam aceasi problema ca si ceilalti cu asa zisele cosuri pe testicule si decojirea unei piei subtiri ca si o matreata si miros destul de urat ce imi recomandati?
Astept un raspuns de la dumneavoastra
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: