Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)

26-05-2012
iabadabadu
Nu este medic/terapeut
iabadabadu
Va salut,
Acum cateva luni am folosit un alt tip de prezervativ, asa din curiozitate, dupa act ma durut putin si mi-au aparut 2pete rosii. De atunci nu au trecut, si au trecut in jur de 4 luni-5. Nu ma doare, nu ma ustura, nu miroase, nu are lichid, nimic. Initial am folosit crema pt candida, dar nimic. Acum 1saptamana, am fost la medicul dermatoloc si a spus ca este o iritatie nu candida. Mia dat albastru de emtil si sa-mi prepare farmacista o alifie. De 2ori pe zi imi dau cu albastru de metil si c crema aceea dupa care pun un tifon mic (asa mia recomandat Doc.), de 7 zile, vad ca nu are nici un efect. este la fel.

Peste cateva zile trebuie sa ma duc la control. Ce credeti ca ar trebui sa fac, vad c anu trece deloc. In aceasta perioada de 7 zile nu am facut sex. Deobicei un act dureaza intre 30-50 minute, o data la 2zile. Am iubita fidela de 2ani si folosim mereu prezervativ. Ea nu are nici o problema. am 27 ani
4 comentarii
0
28-05-2012, ora 09:33
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Diagnosticul tot medicul dermatolog va tb sa il dea. Testarile pt BTS le-ai facut? Prietena si-a facut si ea testele? Este posibil ca o BTS sa fie transmisa de la un partener la altul dc unul nu-si respecta tratamentul.
0
31-05-2012, ora 15:38
iabadabadu
Nu este medic/terapeut
iabadabadu
Multumesc de raspuns, dar asa cum am spus mai inainte. am avut contact doar cu prezervativ. Niciodata fara.
Mia dat prima data albastru de metil si o crema ce continea acid acitilisalic, am urcat 5zile acest tratament, dupa care aceasta crema mia sapat si am gaurele mici 2la numar.

De 7luni am avut o simpla iritatie de la un prezervativ si nu s-a vindecat de atunci. In 5zile cum am dat cu crema aceea a sapat.

Acum iau pastile dixiciclina si o crema ce seamana cu vaselina+albastru de metil. Nu prea da nici un randament. rana fiind aceeasi.

Analize nu am facut momentan.
0
18-07-2014, ora 21:10
masty
Nu este medic/terapeut
masty
Salut..
Am aceiasi problema ca tine.. crezand ca e candida am luat odata tratament pt. candida si nimik..apoi sm luat ot. tricomonas o ameliorare pe timpul tratamentului iar dupa intrerupere la fel...acum am mai incercat odata si la fel fara nici un rezultat.
Mi se esfoliaza pieliţe dupa tot apul penisului se observa la decalotare o pieliţă care se ia si ramana o iritatie asa care ma jeneaza doar daca pun degetul.
Nu stiu ce sa mai fac...si daca erea iritatie de la prezervativ ar fi impisibil sa nu treaca intr un an de zile. :(
0
18-07-2014, ora 21:13
masty
Nu este medic/terapeut
masty
Problema e ca o boala e sigur dar nu stiu care si cu ce se trateaza o sa merg peste 2 saptamani sa fac niste teste la urolog... as vrea sa stiu daca ai facut pana la urma testele BTS si ce ti au gasit. Multumesc...si oricine a mai trecut prin asa ceva rog sa imi dea un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •