Iritatie preput
Buna Ziua
as dori sa va consult relativ la o mica problema aparuta de vreo 2 saptamani...
pielea care imi inveleste penisul a inceput sa prezinte semne de usoara mancarime si sa fie usor mai rosiatica;
nu am avut niciun contact sexual de vreo 3 luni, ce ar putea fi, si cum scap de ea?
as dori sa va consult relativ la o mica problema aparuta de vreo 2 saptamani...
pielea care imi inveleste penisul a inceput sa prezinte semne de usoara mancarime si sa fie usor mai rosiatica;
nu am avut niciun contact sexual de vreo 3 luni, ce ar putea fi, si cum scap de ea?
2 comentarii
Cel mai probabil o alergie la sapun ori detrgent. Ati schimbat sapunul, detergentul, gelul de dus, samponul, etc, in ultimul timp?
Sa va dati cu crema NIDOFLOR sau TRIDERM de doua ori pe zi timp de o saptamana si vedeti daca apare vreo ameliorare, daca nu se schimba nimic mergeti la medic.
Sa va dati cu crema NIDOFLOR sau TRIDERM de doua ori pe zi timp de o saptamana si vedeti daca apare vreo ameliorare, daca nu se schimba nimic mergeti la medic.
multumesc mult. intr-adevar, am schimbat sapunul, si cam in aceeasi perioada au aparut si problemele; dupa 2 zile de triderm, situatia s-a ameliorat considerabil
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 8As dori sa stiu de ce ?
- 3o problema: simt o usoara usturime la varful penisului, in interior
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 3iritatii si fisuri pe pielea penisului
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 5iritare a preputului sau boala ?
- 2Iritatie piele penis
- 7Iritatie penis?
- 7capul penisului inrosit
- 1iritatie a capului penisului
- 0Iritatii pe capul penisului
- 1iritație penis
- 4Iritatie Penis
- 0Iritatie cap penis
- 2Mi se inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
- 2Iritatie/rana pe gland (capul penisului)
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: