Iritatii ale pielii dupa dus

12-05-2019
Andreea7598
Nu este medic/terapeut
Andreea7598
Buna ziua, ma confrunt cu o problema de aproximativ 6-7 luni. Înainte foloseam dușuri foarte fierbinți până acum câteva luni cand a inceput sa ma mănâncă pielea după dus, se intampla destul de rar, acum imi apar aceleași bubite mici si roseata pe burta, piept, si mâini in zona mai sensibilă a mâinii după absolut fiecare dus. Am făcut si dus cu apa potrivita si tot imi apar, Am făcut si un dus aproape rece si imi apar acele iritatii doar ca mai moderat si cu mâncărimi. Iritatia direaza aproximativ 20 de minute.
Precizez ca folosesc gel de dus special pentru alergi dar degeaba. As mai vrea sa precizez ca am facut dus in diferite locuri, chiar si in afara tarii, ma gandesc ca poate contează si aspectul acesta. Indiferent de tara apa imi provoacă acele mâncărimi.
Momentan sunt pleaca din romania si imi este destul de greu sa fac niste investigatii medicale.. As vrea sa cer părerea voastră, sa va intreb ce ar putea sa fie sau ce as putea sa fac.
1 comentarii
0
13-05-2019, ora 12:33
Dr. Dumitru Florin
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Dumitru Florin
Buna ziua!
Posibil sa fie o forma de urticarie la factori fizici..
Evitati dusurile fierbinti, jetul sa nu fie cu presiune mare, dupa baie tamponati pielea cu prosopul si evitati frecarea.
Inainte de dus cu 30-60 minute luati o perioada de cateva saptamani un antihistaminic ( claritine, aerius).
Atunci cand aveti timp ar fi bine sa mergeti la un medic pentru consult si investigatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.