iritatii si fisuri pe pielea penisului

23-02-2009
ada_ada
Nu este medic/terapeut
ada_ada
mi-au aparut de ceva vreme niste crapaturi pe pielea penisului care se vindeca si iar apar cu aspect de piele uscata.care se vindeca apoi crapa din nou in momentul decalotarii penisului la urinare sau in timpul actului sexual.cam aceleasi simptome le are si partenera mea, aceleasi fisuri pe labii si spre anus fara mancarimi sau alte simptome...mentionez ca nu schimbam partenerii sexuali.e posibil sa fie de la vreo secretie sau in urma menstruatiei partenerei?
3 comentarii
0
23-02-2009, ora 22:44
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Eu zic sa mergeti amandoi la medic si sa vedeti ce se intampla, cred ca este o infectie. Cel mai bine stie medicul, deci mergeti fara nici un fel de rusine la medic si vedeti ce se intampla.
0
10-03-2009, ora 11:45
ada_ada
Nu este medic/terapeut
ada_ada
vreau sa va spun ca mi a recomandat cineva nidoflor pt aceste iritatii si dupa vreo doua zile de utilizare chiar si a facut efectul...asa ca...pt cei care au probleme de genul pot folosi fara probleme.in cazul nostru chiar a dat rezultate!
0
07-11-2009, ora 15:41
wabanov
Nu este medic/terapeut
wabanov
sal..mie kam jena dar miau aparut nishte iritatzii pe pielea penisului nu eca kare akopera dar pe cea akoperita, , sub kapshorul penisului, , jur imprejur ka un briu, , ce sa fak?sa aplik oare TRIDERM?relatzii sexuale am avut trei saptamini in urma, , dar ama imbrakat ieri o pereke de pantaloni strinshi shi kind ma aplekam ma inpungea in zina penisului, , mai ales virful, , am mers mult netragghind la asta atentzia, , azi kind mam uitat, nu mia venit sa kred okilor, , kind il dezvelesk ma doare, , despre ce poate fi vorba?cine ma ajuta?va rog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: