isoniazida si anticonceptionale

buna...ma numesc roxana, am 23ani si va scriu din spania!in urma cu cateva luni o prieten a fost depistata cu tuberculoza.toti apropiatii ni s-au spus sa fc un test de mantoux.al meu a fost cam mare, 50cm.in urma acestuia, mi'au fct RX si analize la sange care mi-au iesit bine, insa mi-au spus ca o sa trebuiasca sa iau CÉMIDON300 B6, substanta activa fiind isoniazida, timp de 6luni.problema este ca iau anticonceptive, iar eu stiam ca in combinatie cu un antibiotic, isi pierd efectul!am fost aici la 4medici si am intrebat zicandu-mi ca nu se intampla nimik, ca nu au nimic, ca nu-si amana efectul.vreau sa stiu si eu mai sigur va rog! Multumesc!
1 comentarii

imi poate da si mie cineva un raspuns va rog!multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 3paracetamol si anticoceptionale
- 2anticonceptionale - mai multe detalii
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4anticonceptionale si ficatul?
- 2Cat de sigure sunt anticonceptionlele?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1Protectie anticonceptionale
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 1Anticonceptionale
- 1TBC
- 1Sputa pozitiva?
- 2Tbc
Mai multe informații despre: Tuberculoza anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: