Kanamicina injectabila
Buna
Am nevoie de kanamicina injectabila si nu gasesc pe nicaieri. Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Doctorul mi-a prescris streptomicina si sunt alergic. Apoi a zis ca pot lua kanamicina insa nu se gaseste pe nicaieri.
Merci
Am nevoie de kanamicina injectabila si nu gasesc pe nicaieri. Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Doctorul mi-a prescris streptomicina si sunt alergic. Apoi a zis ca pot lua kanamicina insa nu se gaseste pe nicaieri.
Merci
2 comentarii
Streptomicina si Kanamicina nu se mai gasesc de mult timp in farmacii. Pentru ce boala ti-a prescris aceste medicamente ? Esti alergic si la alte antibiotice ?
Mda... De fapt este pt sotia mea... Am gasit streptomicina si este alergica la ea. Din fericire am gasit si kanamicina (chiar daca nu mai sunt de mult pe piata, m-am simtit un pic "bad boy" si am gasit :D). Maine face injectia de test cu kanamicina. Nu este alergica la alte medicamente.
Aceste antibiotice sunt pentru tratarea TBC, nu are boala efectiv, insa au gasit virusul (ma rog, bacilul sau ce este) la niste analize.
Merci pt ajutor.
Aceste antibiotice sunt pentru tratarea TBC, nu are boala efectiv, insa au gasit virusul (ma rog, bacilul sau ce este) la niste analize.
Merci pt ajutor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?