Karissa
Buna! Am o nelamurire in privinta anticonceptionalelor Karissa...as vrea sa stiu, dak fac o pauza de o luna, le pot relua urmatoarea luna din prima zi a ciclului menstrual? Mie medicul ginecolog mi-a zis sa i-au prima pastila din prima zi a ciclului menstrual, insa fiind sambata seara cand mi-a venit menstruatia, farmaciile erau inchise si pana luni nu am putut sa mi le cumpar asa k nu le-am mai luat. Va rog sa imi raspundeti! Multumesc!
2 comentarii
Am si eu o problema care ma sacaie de vreo 2 3 luni... Am inceput cu niste mancarimi vaginale si mama mi'a recomandat Norfloxacina 5 zile... dupa care mi'am revenit apoi dupa 2 sapt am avut un contact sexual si m'a usturat fff tare iar dupa acel contact am usturiimi la urinare f puternice incat a ajuns sa'mi fie frik sa ma mai duc la baie.. plus k acea scurgere gabluie este foarte abundenta..:(( ce'mi recomandati? va rog sa'mi raspundeti multumesc
buna ziua! Am 23 de ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala. Iau anticonceptionale Karissa de 4 ani la recomandarea medicului ginecolog pentru remedierea unor probleme de sanatate. In aceasta perioada nu am facut pauza deoarece medicul ginecolog nu mi-a recomandat. Am hotarat sa fac o pauza de o luna intrucat am citit ca ar fi necesara, fara sa consult medicul ginecolog. Problema este ca nu am mai avut menstruatie luna aceasta. Este cazul sa merg la medic sau trebuie sa mai astept si sa incep sa iau iarasi Karissa din prima zi de menstra?
va multumesc anticipat!
va multumesc anticipat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.