karissa, cum se ia?

buna ziua.am fost la ginecolog si mi-a prescris karissa.acum, n-am inteles eu prea bine cum se iau.din ce zi?trebuie tinut cont de ziua saptamanii, c pe folie scrie zilele saptamanii?clarificati-ma si pe mine cu asta...e prima data cand iau anticonceptionale!si, mai e ceva.daca am luat pilula de a2a zi, cand s incep s iau anticonceptionalele?
2 comentarii

trebuie sa incepi sa ei pastile anticonceptionale prescrise de medic(karissa) in prima zi a menstruatiei.

Buna, as avea si eu o intrebare.Este prima luna knd iau karissa, acestea mi au fost recomandate.Le am luat din prima zi d menstruatie sunt la a 10 pastila.Menstruatia mi sa terminat d 5 zile insa acum a inceput sa mi curga iarasi, nu mi curge foarte mult.Prima data avea culoare asa maronie insa acum este rosu, insa vreau sa specific k 2 luni de zile nu mia venit.Este ceva normal?Ar trb sa merg sa mi le skimbe ?Astept raspunsul vostru.Multumesc frumos
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce contaceptive sa iau?
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 3ultima pastila
- 4iau anticonceptionale.. exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 23uitat pastila Yasmine
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 5sarcina peste contraceptive
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 8pastila pierduta!
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 3Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: