karissa sau yasmine - ce aleg?
buna ziua,
am fost operata laparoscopic in urma cu 2 saptamani. am avut chisturi pe ambele ovare si 3 fibroame pe uter; postoperator mi s-au recomandat anticonceptionele. doctorul care m-a operat mi-a dat o mostra gratuita de karissa, spunandu-mi sa continui cu acestea; inainte de interventie am luat yasmine timp de 5 luni - nici un efect secundar, m-am simtit f bine cu ele. Am citit prospectul anticonceptionalelor karissa si printre primele contraindicatii sunt specificate hepatita si bolile hepatice...la varsta de 4 ani am avut hepatita acuta virala;
intrebarea: sa incerc karissa sau sa iau tot yasmine? exista diferente majore intre cele 2 si daca da care sunt acestea? (pretul nu ma intereseaza, o diferenta de 8-10 lei nu mi se pare semnificativa)
am fost operata laparoscopic in urma cu 2 saptamani. am avut chisturi pe ambele ovare si 3 fibroame pe uter; postoperator mi s-au recomandat anticonceptionele. doctorul care m-a operat mi-a dat o mostra gratuita de karissa, spunandu-mi sa continui cu acestea; inainte de interventie am luat yasmine timp de 5 luni - nici un efect secundar, m-am simtit f bine cu ele. Am citit prospectul anticonceptionalelor karissa si printre primele contraindicatii sunt specificate hepatita si bolile hepatice...la varsta de 4 ani am avut hepatita acuta virala;
intrebarea: sa incerc karissa sau sa iau tot yasmine? exista diferente majore intre cele 2 si daca da care sunt acestea? (pretul nu ma intereseaza, o diferenta de 8-10 lei nu mi se pare semnificativa)
5 comentarii
Dacă v-a recomandat karissa, luaţi karissa. Hepatita este contraindicaţie comună la toate anticoncepţionalele.
ce fel de chisturi? de alea care nu se retrag? ma sperie cind aud ca cineva are operatie la ovare, am avut si eu chisturi(polichistoza ovariana)dar s-au retras de mai mult de jumate de an si nu mai apar, am sanse sa apara din nou? si cu chisturi din astea se poate ajunge la operatie?
Dl dr va multumesc pt raspuns; m-am gandit ca poate dr care mi le-a recomandat are vreo intelegere cu cei care comercializeaza aceste pilule (karissa-mi-a dat o cutie de pe biroul lui)...comisioane ceva...altfel nu imi explic de ce mi-ar recomanda altceva cand m-am inteles cu yasmine...
Red_rose, nu stiu nimic legat de afectiunea ta; chisturile mele nu au rasp la tratament cu yasmine timp de 6 luni asa ca mi s-a propus interventia laparoscopica; nu a fost "floare la ureche" dar ma bucur ca am facut-o pt ca dupa operatie mi s-a spus ca nici un ovar nu ovula iar fibroamele de
Red_rose, nu stiu nimic legat de afectiunea ta; chisturile mele nu au rasp la tratament cu yasmine timp de 6 luni asa ca mi s-a propus interventia laparoscopica; nu a fost "floare la ureche" dar ma bucur ca am facut-o pt ca dupa operatie mi s-a spus ca nici un ovar nu ovula iar fibroamele de
de pe uter sr fi impiedicat instalarea unei sarcini - asta daca aveam vreun ovar funcional :)
Am stat in spital de luni 9 dimineata pana marti la ora 13; apoi acasa mi-a fost greu in primele 3 zile
Munva am inceput-o dupa 2 saptamani - eu eram in regula si dupa doar o sapt insa nu mi-au scos firele decat dupa 2 sapt :)
Am stat in spital de luni 9 dimineata pana marti la ora 13; apoi acasa mi-a fost greu in primele 3 zile
Munva am inceput-o dupa 2 saptamani - eu eram in regula si dupa doar o sapt insa nu mi-au scos firele decat dupa 2 sapt :)
mm clar) la tine cred ca erau chisturi din alea care nu se retrag..ale mele au trecut dupa tratament cu siofor si pina cind nu au aparut, sper sa nu mai apara:) ms.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in administrarea contraceptivelor exista restrictii alimentare?
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 6iau de 2 saptamani Yasmin si imi curge un lichid maroniu zilnic
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 11yasmin sau diane?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 4contraindicatii la janine
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 10cum iau anticonceptionalele
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 4anticonceptionale
- 4dupa pauza de 7 zile... in ce perioada se reiau AC?
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 1escapelle si chist ovarian
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: