karrisa

06-03-2009
sunny
Nu este medic/terapeut
sunny
Din cate stiu este normal ca in timp ce iei anticonceptionale cantitatea menstruatiei sa scada, dar mie de vreo trei luni imi vine chiar putin... si parca este si inchis la culoare. Iau karissa de 5 luni. Menstruatia vine regulat in a 4-a zi, insa putin. Este normal nu? Am facut un ecograf abdominal, avand si probleme cu fierea si stomacul, doctorita a zis ca uterul este curat, ovarele la fel, aveam un folicul care zice ca este normal, mai ales fiind cu vreo 10 zile inainte de menstruatie controlul. ce parere aveti?
1 comentarii
0
08-03-2009, ora 07:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Incearca sa iei pilula la aceeasi ora. Nu ai probleme cu ficatul, testele pentru hepatita sunt negative? Nu fuma deloc si eu zic sa-ti faci si un test de sarcina maine dimineata.Nu te panica caci totul se va rezolva.Un 8 Martie fericit!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul