ketoconazol-comprimate

18-01-2011
Georg31
Nu este medic/terapeut
Georg31
as dori sa intreb daca ketoconazol-comprimate se elibereaza fara reteta... pentru ca am o problema.. la penis am o inflamare. inrosit... depunere alba... curge uneori un lichid galbicios si lipicios... nu am mancarimi, in schimb ma ustura dupa ce urinez destul de tare..din ce am citit pe internet ar fi vorba de candida... mentionez ca am luat antibiotice inainte sa am aceasta problema... imi cer scuze pentru ca stiu ca nu am postat unde trebuie dar nu stiu unde ar trebuie.. va rog sa ma indrumati spre sectiunea potrivita sau sa imi dati aici un raspuns la problema mea... nu as vrea sa afle parintii si la medic imi e rusine sa ma duc.. multumesc mult
2 comentarii
0
18-01-2011, ora 21:41
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Teoretic trebuie reteta, lasa jena si du-te la medic ca la cate au vazut ei...Intotdeauna cand iei antibiotice ia si Biotics 3x1 tb, daca iei Ketoconazol (Nizoral) ia 10 zile 1 tb/zi si vezi daca dispar simptomele.
0
19-01-2011, ora 11:02
Georg31
Nu este medic/terapeut
Georg31
multumesc de raspuns.. o sa incerc sa imi cumpar acest medicament.. daca nu o sa imi treaca voi merge la medic.. va urez o zi buna si multa sanantate
Adaugă un comentariu / răspuns