Kreon la copii si lipsa poftei de mancare!

21-05-2013
adnana33
Nu este medic/terapeut
adnana33
Buna ziua!!!!am o mare rugaminte :am un baietel de 2ani si1luna si nu e foarte mancacios.am fost la medic si mi-a recomandat niste analize la scaun(proba digestie, helicobactre pylori, comrylobacter pylory si coproparazitologic).toate analizele au iesit bine, insa mi-au fost recomandate niste probiotice, nexium si kreon.dar dupa ce am citit despre fiecare in parte nu prea mai stiu ce sa fac.dati-mi va rog un sfat!!!!!!greutatea copilului este de 12.5kg si e cam palid, dar plin de energie.am gasit la un moment dat in scaun niste cereale musli mai putin digerate si m-am consultat cu dr laborant si mi-a zis ca pana pe la 3 anisori e normal sa mai apara cate ceva nedigerat sa nu ma panichez.dar acum nu stiu sincer de ce mi-a fost recomandat kreon?ce analiza la sange as putea face sa vad daca pancreasul nu functioneaza?!Mentionez ca pt pofta de mancare nu mi-a recomandat nimic!!va multumesc!!!!!!
3 comentarii
0
21-05-2013, ora 10:05
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
La varsta copilului dvs nu trebuie sa manance fabulos de mult. adica nici de cum dublul cantitatii de la 1 an, el trebuie sa manance doar un pic mai mult. de ce spuneti ca nu are pofta de mancare? cat si ce mananca? stiti ca mereu mamelor nu li se pare ca mananca copii lor pentru ca isi inchipuie cantitati mult mai mari decat este de fapt necesar pentru ei. daca analizele sunt bune atunci nu e cazul sa va faceti griji
0
21-05-2013, ora 13:51
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ii puteti face analizele: lipaze si amilaze. Nu contest un tratament dat in urma unui consult direct, dar, intr-adevar, kreonul este destul de puternic. Acuma depinde si de gramaj. Mai consultati-va cu medicul de familie.
Dati-i miere poliflora daca ii place si nu este alergic. Este un aliment minunat si da si pofta de mancare. dar vedeti sa fie curata, nu vreo facatura de taraba sau supermarket.
Sanatate!
0
21-05-2013, ora 13:55
adnana33
Nu este medic/terapeut
adnana33
Chiar medicul de familie mi-a recomandat Kreon fara sa-l consulte palpabil pe burtica si fara analize la sange, de aceea am apelat la sfatul d-voastra.Va multumesc frumos de sfaturi !!o zi cat mai frumoasa!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: