L-SIL si ERAD

Am o rana pe col de mai multi ani, cauza nu o stiu nici acum. tratament nu prea am urmat, de 2 ori ovule cervugid, ultima oara ( mai 2015) am avut reactie alergica dupa primul ovul si nu am mai continuat. La ultimele 4 PAP-uri a rezultat cand ASC-us cand L-SIL, ultimul fiind L-SIL in martie. ADN HPV genotipare negativ facut in 2014. Am gacut si colposcopie la finele lui martie si mi s-a recomandat ERAD. Am 29 ani, nici un bebe si as vrea sa stiu, pot astepta sa fac un bebe si apoi sa ma operez, sau mai bine fac operatia intai? bebe vreau in viitorul apropiat, mi s-a spus ca la 3-4 luni dupa ERAD pot face, nu e nici o problema si nici un risc, este adevarat? Vreau sa repet si HPV, ul, este ok recoltarea la 3-4 saptamani dupa PAP ( am avut menstra intre timp) ?
Multumesc.

Se poate recolta Babes Papanicolaul la 3, 4 saptamani, iar in legatura cu rezultatele PAP, este necesar sa mergeti la un medic ginecolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 3test papanicolau - lamurire valori
- 2rana pe col, bartolemita chistica
- 13Rana pe colul uterin.
- 5Papanicolau la Medsana sau Medicover?
- 3rezultat papanicolau
- 14simptome cancer ovarian!
- 3PAP si alaptare
- 3rana col cauterizata
- 8Interpretare Test Citologic Papanicolau
- 3Interpretare test papanicolau
- 1interpretare rezultat Papanicolau
- 5Interpretare Papanicolau
- 2rezultat papanicolau - lsil cu recomandare testare HPV
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 0Interpretare Papanicolau
- 0Sangerare la recoltare papanicolau
- 0Interpretare rezultate Papa Nicolau!
- 0Test papanicolau hpv
- 6Hpv, colposcopie, pap
Mai multe informații despre: Rana pe col Electrocauterizarea Testul Papanicolau electrocauterizarea cu ansa