la cat timp ramai gravida daca nu mai iei pastile?

26-01-2009
creem
Nu este medic/terapeut
creem
vreau sa stiu si eu dupa cat timp ramai gravida dak nu mai iei pastile
3 comentarii
0
26-01-2009, ora 12:11
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
teoretic, in urmatoarea luna dupa ce le-ai intrerupt(dar nu e indicat sa ramai in urmatoarele 3 luni).Practic, depinde de fiecare organism si de perioada cat ai luat anticonceptionale.
0
26-01-2009, ora 13:31
alinutza21
Nu este medic/terapeut
alinutza21
buna ziua !am si eu o nelemurire.iau anticonceptionale de 2 ani si un pic, am facut pauze la fiecare 6 luni si am facut asa si luna aceasta.ultima menstruatie am avut-o pe16 dec si am facut pauza dar am pauza si la menstruatie adik nu mia venit nici la ora actuala.pot ramane insarcinata????precizez ca nu am avut acte sexuale prea multe in aceasta luna cand am intrerupt si nu a ejaculat in mine.va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa fiu gravida?????multumesc anticipat
0
26-01-2009, ora 15:17
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
posibil sa fie doar o dereglare aparuta in urma intreruperii anticonceptionalelor sau o usoqara raceala la ovare.Pt linistea ta fa un test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul