La ginecolog

20-05-2009
Zana_Iubita
Nu este medic/terapeut
Zana_Iubita
As dori sa stiu cam cat ar costa un control ginecologic si daca cineva e din constanta sa-mi recomande un cabinet
Multumesc!
1 comentarii
0
20-05-2009, ora 20:53
fmanolache
Nu este medic/terapeut
fmanolache
pe data de 5 mai am facut un control ginecologic la al medica berlin in ploiesti la dna dr. golosneanu. in urma ecografiei am fost depistata cu uter fibromatos, 2 noduli pe uter si ovarul stang marit. mentionez ca dna dr nu mi-a dat prea multe explicatii, as putea spune ca aproape niciuna:care sunt cauzele, metode de diagnosticare, daca se vindeca sau doar se opreste evolutia lor prin tratament si alte sfaturi si explicatii pe care in mod normal ar trebui sa le dea un medic. la ecografie nu stiu ce a mai vazut dansa dar la un moment dat se intreba "asta ce sa fie? sa fie sarcina?", dupa ce eu ii spusesem ca am contact sexual protejat (cu prezervativ) si pe 21 aprilie avusesem o menstruatie foarte abundenta si dureroasa. mi-a prescris doar arefam in perioada 15-24 a ciclului menstrual.cand am fost cu rezultatul de la testul papanicolau (care este OK) aproape ca m-a dat afara din cabinet; in opinia mea astfel de medici nu ar trebui sa profeseze. ma asteptam la un altfel de tratament tinand cont ca am fost la o clinica particulara unde am platit absolut tot: consultatie, ecograf, papanicolau.
Adaugă un comentariu / răspuns