La inceputul reletiei sexuale:|

27-06-2010
Dianna08
Nu este medic/terapeut
Dianna08
Am deja 18 ani..si am decis sa-mi incep viatza sexuala. Am facut asta acum 2 saptamani..si tot cu gandul la aceasta stau.sunt un pic cam speriata..nush la ce sa ma gandesc...mie frica ca as putea sa raman insarcinata...cu toate ca prietenul imi spune k mereu este pregetit (prezervativ )..incredere in el dar tot nu pot sa ma gandesc la altceva..poate am dubiii si nu gandesc corect dar.trebuie sa imi vina menstruatia..si o astpt.si daca nu-mi vine ?:| ma sperie asta foarte mult...nu stiu cum sa-mi scot asta din cap...UN sfat...ceva.va rog ! uneori nu pot sa dorm noaptea gandindu-ma la aceasta.hepl:|
1 comentarii
0
03-07-2010, ora 02:59
coffee
Nu este medic/terapeut
coffee
Scuze, nu inteleg foarte bine daca acum 2 saptamani ti-ai inceput viata sexuala sau doar te-ai hotarat s-o faci. Daca v-ati culcat deja si prezervativul a ramas la locul lui, n-ai cum sa fii insarcinata. Chill ;)

Daca te-ai hotarat doar sa te culci cu el, nu-ti fa griji ;). Un prezervativ de calitate, folosit corect, are o rata de functionare de aproape suta la suta. Sunt 2 moduri in care iti poate face probleme un prezervativ nedeteriorat (pastrat la temperaturi medii si netinut in buzunar o luna, impreuna cu cheile). ori aluneca, daca tipul nu este suficient de tare, ori crapa, daca tipa nu este suficient de umeda. In ambele cazuri o sa observati ce s-a intamplat, nu-ti fa griji de gauri microscopice. Daca patesti ceva, exista pilula de a doua zi.

Distractie placuta :)
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici