la multi ani!!

03-01-2008
ely09
Nu este medic/terapeut
ely09
vreau si eu un raspuns sigur si urgent...iau anticonceptionale jeanine si din neatentie acum cu anul nou(si din cauza k folia e scrisa un pic cam aiurea si dak nu te uiti cu atentie...)am incurcat pastilele adica in loc sa le iau pe cele de marti si miercuri le am luat pe cele de sambata si vineri.vreau sa stiu daca se intampla ceva ce sa fac sau daca e ok.pls un raspuns
1 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Zilele saptamanii sunt trecute pentru orientarea dvs., pentru ca atunci cand nu mai tineti minte daca ati luat sau nu pastila intr-o buna zi, sa va uitati pe folie si sa va dati seama. Toate pastilele au aceeasi concentratie de substanta activa, deci nu se intampla nimic. Cel mai bine ar fi ca in zilele ce urmeaza sa luati pastilele din dreptul zilelor pe care le-ati omis pentru ca in 3-4 zile sa ajungeti sa se suprapuna ziua cu ceea ce e trecut in dreptul pastilei.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul