labii iritate

19-05-2009
steffany
Nu este medic/terapeut
steffany
buna ziua acum cateva luni am inceput sa am simtomele unei micoze mam dus la medic mia dat tratament mie si iubitului meu iar dupa 2 saptamani revenea problema am tinuto asa 3luni si tot la 2 sapt alt tratament.in momentul de fata am toate analizele facute de micoza clamidia hpv papanicolau 5 tipuri d analiza a secretiei vaginale si totul a iesit bine in valori normale dar eu continui sa am aceeasi problema.labii rosii iritate durere la contact secretie cand normala cand mai abundenta si mi se mai fac pe labii ca si niste mici taieturi.as dori sfatul unui medic daca se poate multumesc
1 comentarii
0
02-06-2009, ora 08:18
david_cdd
Nu este medic/terapeut
david_cdd
este clar o micoza ceva si vezi ca se ia, ori ai luat de la el, ori o sa io dai si pietenului tau !
ar fi bine sa aveti grupe diferite de sange ca se iam ai greu ! bine ca teai dus la doctor dar sunt sigur ca tia zis ca astea trec mai greu, este posibil sa o ti si cativa ani, depinde de micoza !
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici