labii iritate
buna ziua acum cateva luni am inceput sa am simtomele unei micoze mam dus la medic mia dat tratament mie si iubitului meu iar dupa 2 saptamani revenea problema am tinuto asa 3luni si tot la 2 sapt alt tratament.in momentul de fata am toate analizele facute de micoza clamidia hpv papanicolau 5 tipuri d analiza a secretiei vaginale si totul a iesit bine in valori normale dar eu continui sa am aceeasi problema.labii rosii iritate durere la contact secretie cand normala cand mai abundenta si mi se mai fac pe labii ca si niste mici taieturi.as dori sfatul unui medic daca se poate multumesc
1 comentarii
este clar o micoza ceva si vezi ca se ia, ori ai luat de la el, ori o sa io dai si pietenului tau !
ar fi bine sa aveti grupe diferite de sange ca se iam ai greu ! bine ca teai dus la doctor dar sunt sigur ca tia zis ca astea trec mai greu, este posibil sa o ti si cativa ani, depinde de micoza !
ar fi bine sa aveti grupe diferite de sange ca se iam ai greu ! bine ca teai dus la doctor dar sunt sigur ca tia zis ca astea trec mai greu, este posibil sa o ti si cativa ani, depinde de micoza !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act