labii prea mari?
salut!!!
am si eu o problema...labiile imi sunt prea mari..este ceva normal sau grav???..pot influemta negativ in urma actului sexual???..astept raspuns..:(
am si eu o problema...labiile imi sunt prea mari..este ceva normal sau grav???..pot influemta negativ in urma actului sexual???..astept raspuns..:(
2 comentarii
Esti absolut normala, e ca si cum ai presupune ca toti ar trebui sa avem degetele sau urechile la fel:). Nu te mai lasa influentata de "standarde"...Numai daca te deranjeaza fizic cu ceva, e vreo problema, altfel, simte-te bine in pielea ta, esti unica si totusi la fel ca orice femeie! Chirurgia plastica, din pacate, popularizeaza unele aspecte ca fiind de corectat, sa faca bani, dar nu ajuta sa se inteleaga ce e normalitatea...Iar daca un barbat are comentarii cumva.este imatur si nesigur de potenta sa.
Am dureri groaznice de cap.Durerile incep de obicei de la ceafa.Dureaza 12 ore si uneori mai mult Nu pot sta decat in picioare sau in sezut.In acest timp am o stare de somnolenta foarte accentuata.Am facut 0 radiografie la coloana cervicala si mi-au gasit"osteofite posterioare.vertebrele c6, c7.E posibil sa am asemenea dureri din aceasta cauza?Cum se trateaza?Am auzit ca laserul ar fi f eficient.Unde se pot face astfel de tratamente in Galati?Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu orice fel de tratament.Va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.