labii prea mari?

26-04-2010
sabinas22
Nu este medic/terapeut
sabinas22
salut!!!
am si eu o problema...labiile imi sunt prea mari..este ceva normal sau grav???..pot influemta negativ in urma actului sexual???..astept raspuns..:(
2 comentarii
0
26-04-2010, ora 20:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Esti absolut normala, e ca si cum ai presupune ca toti ar trebui sa avem degetele sau urechile la fel:). Nu te mai lasa influentata de "standarde"...Numai daca te deranjeaza fizic cu ceva, e vreo problema, altfel, simte-te bine in pielea ta, esti unica si totusi la fel ca orice femeie! Chirurgia plastica, din pacate, popularizeaza unele aspecte ca fiind de corectat, sa faca bani, dar nu ajuta sa se inteleaga ce e normalitatea...Iar daca un barbat are comentarii cumva.este imatur si nesigur de potenta sa.
0
26-04-2010, ora 23:59
pigmalyon
Nu este medic/terapeut
pigmalyon
Am dureri groaznice de cap.Durerile incep de obicei de la ceafa.Dureaza 12 ore si uneori mai mult Nu pot sta decat in picioare sau in sezut.In acest timp am o stare de somnolenta foarte accentuata.Am facut 0 radiografie la coloana cervicala si mi-au gasit"osteofite posterioare.vertebrele c6, c7.E posibil sa am asemenea dureri din aceasta cauza?Cum se trateaza?Am auzit ca laserul ar fi f eficient.Unde se pot face astfel de tratamente in Galati?Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu orice fel de tratament.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici