Labiile exterioare
Am o umflatura sau un punct mai mare de grasime pe labia exterioara stanga. am fost la medic si mi-a spus ca nu am nimic. totusi cand ma spal sau merg la tualeta simt acea umflatura. oare ce sa fie?
2 comentarii
Poate fi vorba despre:
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana cu eryfluid dimineata si fucidin seara/sau doar fucidin de 3 ori pe zi trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
- un folicul pilos infectat, care apare des la persoanele care se epileaza inghinal...intr-o saptamana cu eryfluid dimineata si fucidin seara/sau doar fucidin de 3 ori pe zi trece, dar exista riscul sa reapara si atunci se impune o vizita la medicul chirurg
- un lipom
- un ganglion
- hernie inghinala
Se impune o vizita la dermatolog/ ginecolog care, tinand cont de zona in care este situat, marimea si consistenta lui, va pune un diagnostic cert..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Prea mult sex si prea mult timp excitat
- 1Sora mea
- 2Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 6Despre sex și menstruație
- 1Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex