Lamurire prescriptie doctor psihoterapeut

04-04-2016
cristid9
Nu este medic/terapeut
cristid9
Buna ziua,

Acum o luna am fost la medicul psihoterapeut local. Am fost la el pentru ca incepusem sa am niste cosmaruri foarte puternice, precum si o usoara depresie. Acesta mi-a prescris urmatoarea reteta:
actovegin si milgama, cate o pastila dimineata, un drajeu de actovegin la pranz si jumatate de imovane seara. De asemenea, luam si gluconat de calciu, cate o fiola tot dimineata.

Stiu ca nu este bine sa pun la indoiala medicul, dar a trecut o luna si nu simt nicio schimbare. Va puteti exprima o opinie asupra acestei retete? Tin sa mentionez ca zilele trecute am avut dureri foarte puternice de cap, precum si un sentiment puternic de apatie.
4 comentarii
0
04-04-2016, ora 10:23
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Mergi din nou la medicul care ti-a prescris tratamentul, dupa o luna oricum trebuie sa mergi la control si spune-i ca starile nu s-au imbunatatit si poate iti schimba tratamentul.
0
04-04-2016, ora 10:32
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna ziua,

In primul rand, cred ca vorbiti de medic psihiatru. Psihoterapia este o supraspecializare a psihologilor si a medicilor care au competente in psihiatrie.
In al doilea rand, daca simtiti ca nu va ajuta tratamentul, este extrem de indicat sa mergeti sa vorbiti cu medicul dvs pentru a incerca o alta schema de tratament. Pe de alta parte, daca nu sunteti multumit de modul in care abordeaza problematica dvs puteti apela la alt medic, tot in specializarea psihiatrie pentru a gasi tratamentul care sa va ajute real.
Totusi, poate incercati si cateva sedinte de psihoterapie, care s-ar putea sa va ajute real. Acestea nu constau in pastile, ci in a sta de vorba cu o persoana specializata si acreditata ca psihoterapeut.
0
04-04-2016, ora 13:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu e nimic pentru depresie in ce ati enumerat.
Trebuie sa va adresati medicului psihiatru care sa va monitorizeze lunar.
0
30-09-2016, ora 03:03
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Psihologie, Constanta
Psiholog Nedelcu Tatiana -Marilena
Bună ziua, sugerez sedinte de psihoterapie concomitent cu tratament medicamentos(si consultati alt medic psihiatru).
Adaugă un comentariu / răspuns