lamuriti.ma si pe mine
nu sunt pregatita sa il las pe iubitul meu sa se termine in mine...si sunt cu el de 3 ani...ne protejam sau o facem si neprotejat dar nu se termina in mine! chiar vreau si cred ca ar fi timpul k ma gandesc si la el dar am auzit foarte multe variante cu perioada asta fertila si nu stiu care varianta e buna!!!
In ce perioada pot sa il las sa se termine in mine?? avand in vedere ca imi vine ciclul la 3 saptamani...
In ce perioada pot sa il las sa se termine in mine?? avand in vedere ca imi vine ciclul la 3 saptamani...
2 comentarii
ai putea să iei anticoncepţionale, şi nu ar fi idee prea bună să l laşi să termine în tine... pentru că nu se ştie nciiodată cum se maturează ovulele tale. du
Cred ca asta tine numai de tine, daca vrei sau nu. Nu stiu daca cineva dupa aici ti-ar spune ce sa faci!
Luati-va prezervative pentru inceput ca sa nu te dai la contraceptive, ca nu prea sunt asa bune, avand in vedere cati hormoni au !
Luati-va prezervative pentru inceput ca sa nu te dai la contraceptive, ca nu prea sunt asa bune, avand in vedere cati hormoni au !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.