Lent

19-08-2011
rx_ion
Nu este medic/terapeut
rx_ion
Am mers la un cabinet oftalmologic care are si optica medicala sa imi cumpar niste lentile de contact. am intrebat daca e necesar sa fac un consult oftalmologic pt a mi se prescrie si mi-au spus ca daca am reteta pt dioptrii eliberata de curand, nu mai est enevoie. eu port -2, 75 la un ochi si -2, 5 la celalat.de acolo mi-au spus ca le pot lua pe amandoua de -2, 75, ca sa nu cumpar 2 seturi, fiindca asa mi se pareau prea scumpe. in rest nu mi-au verificat ochii nici pt a-mi prescrie raza de curbura si nici diametrul, asa cum am vazut acum pe site-uri.am incercat acasa sa imi pun lentilele, insa nu reusesc, desi mi-a aratat o prietena care foloseste demult asa ceva. sa fie din cauza ca avand in vedere ca nu mi s-a stabilit un diametru si o raza de curbura sa nu se poata aplica pe ochi? ei m-au intrebat de ochelari doar daca au lentile sferice si am spus ca da, si de dioptrii.atat. exista vreun risc daca mai incerc singura totusi sa imi pun lentilele, fiindca deja simt ca ma ustura ochii de la atata incercat. va multumesc.
1 comentarii
0
19-08-2011, ora 19:01
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Pentru prima aplicare ar fi bine sa te duci la ei sa te indrume.
Sau - trebuia sa le pui acolo in cabinet..Nu prea inteleg cum "nu reusesti".lentilele se "lipesc" practic de ochi daca le aplici asa cum scrie in pliant. Daca o sa-ti fie bune sau nu, o sa vezi dupa ce le porti
Adaugă un comentariu / răspuns