Leucocite marite!
Buna ziua! Astazi mi-am facut cateva analize la sange. Avand in vedere ca medicul meu de familie este in concediu, o sa va cer ajutorul cu niste sfaturi, pareri, deoarece sunt foarte speriata.
Numarul de leucocite rezultate la sange sunt de : 11.51 ( valorile normale alaturate sunt de 5.00-10.00)
Imediat am cautat pe internet sa vad ce inseamna acest lucru. Si m-am oripilat cand am vazut.:leucemie, peritonite...
Mentionez faptul ca de cateva zile am fost diagnosticata cu tendinita si urmez un tratament cu diclofenac. este posibil sa fi influentat rezultatul analizelor?
De asemenea, de curand am avut si cateva simptome de candidoza pentru care, spre rusinea mea, am mers singura in farmacie si mi-am cumparat niste ovule, fara a merge la medic. Se poate sa aiba legatura si aceasta candidoza cu rezultatul? Va multumesc si astept raspunsuri. O zi buna!
Numarul de leucocite rezultate la sange sunt de : 11.51 ( valorile normale alaturate sunt de 5.00-10.00)
Imediat am cautat pe internet sa vad ce inseamna acest lucru. Si m-am oripilat cand am vazut.:leucemie, peritonite...
Mentionez faptul ca de cateva zile am fost diagnosticata cu tendinita si urmez un tratament cu diclofenac. este posibil sa fi influentat rezultatul analizelor?
De asemenea, de curand am avut si cateva simptome de candidoza pentru care, spre rusinea mea, am mers singura in farmacie si mi-am cumparat niste ovule, fara a merge la medic. Se poate sa aiba legatura si aceasta candidoza cu rezultatul? Va multumesc si astept raspunsuri. O zi buna!
3 comentarii
NU
era momentul potrivit sa-ti faci toate analizele acum,
stiid ca,
ai deja cateva tratamente la "activ".
O seara minunata iti doresc.
era momentul potrivit sa-ti faci toate analizele acum,
stiid ca,
ai deja cateva tratamente la "activ".
O seara minunata iti doresc.
multumesc amandurora pt rasp! Analizele erau programate cu mult timp in urma, iar problema cu piciorul a aparut de 3 zile...:( daca nu luam antiinflamatoarele pt picior, nu as fi suportat durerile alea mari.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Analiza sangelui in Italia
- 3analize cam proaste
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 2Analiza de sange
- 3Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 16Interpretare analize
- 7EOZINOFILE si MONOCITE marite, NEUTROFILE scazute
- 4glucoza in urina
- 0analize la sange
- 1Analize ale sangelui
- 0analize sange la copil de 7 ani
- 0Analize sange va rog mult sa ma ajutati!
- 1interpretare analiza: leucocitele
- 0Analize sange
- 1Leucocite mărite
- 0Analiza Leucocitară nu se încadrează în valori normale
- 0Placheocrit
- 4Interpretare analize medicale.
Mai multe informații despre: Leucocitele analize sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: