Leucoplazie?

25-03-2016
sorinbv
Nu este medic/terapeut
sorinbv
Buna ziua! Am 28 de ani si de aproximativ o luna mi-a iesit un fel de "eczema" pe interiorul obrazului. Nu ma mananca sau doare, e unilaterala, singura senzatie e ca zona se simte "uscata"; uneori da semne ca ar disparea ca mai apoi sa apara din nou. La controlul stomatologic mi s-a spus ca va trece de la sine, iar la dermato mi s-a recomandat un exudat faringian dar am vazut in fisa trecut - posibil Leucoplazie. As dori si opinia dumneavoastra intrucat ma sperie informatiile pe care le-am gasit despre aceasta posibila problema. Atasez si 3 poze ale problemei mele:

https://beta.postimg.org/image/509dw5ftn/
https://beta.postimg.org/image/aaecng02j/
https://beta.postimg.org/image/9w8fa3ql7/

Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
27-03-2016, ora 11:37
Dr. Mariana Grigore
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Mariana Grigore
Buna ziua! Pozele nu sunt destul de clare sa permita emiterea de pareri medicale. Leucoplazia este un termen utilizat pentru a numi orice leziune alba persistenta la nivelul mucoasei. Cauzele pentru acest gen de leziune pot fi foarte diverse. Cele mai frecvente sunt: fumatul si candidoza. O alta cauza frecventa este lichenul plan oral. O leucoplazie persistenta un timp mai indelungat, dupa ce s-a eliminat fumatul si s-a efectuat un tratament de proba anticandidozic, necesita biopsie pentru un diagnostic de certitudine, pentru ca poate ascunde in spate si alte probleme mai grave. Mergeti la un specialist in patologie orala.
0
11-03-2022, ora 16:22
untipdeschis24
Nu este medic/terapeut
untipdeschis24
Buna ziua acum o luna m-am lovit la o masea cu scobitoarea la gingie ma durut pe moment.A doua zi m-am trezit in gura cu ceva albicios pe ambii obraji si putina albeata pe gingii.Problema sa mai ameliorat recunosc foloseam apa de gura des.Dar tot imi simt gura lipicioasa si buzele si acum a inceput si in zona penisului sa ma simt lipicios o fi vorba despre leucoplazie bucala care sa se fi extins in corp?Va rog la ce doctor sa ma duc, ce analize sa fac sa vad daca am leucoplazie sau candida.Recunosc ca am luat niste antibiotice pentru o masea la care am infectie si fasconal pentru dureri de cap.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.