lichenul scleroatrofic vulvar
Bună ziua, doamnele care au avut lichen cum se mai simt acum.și mama mea are aceasta problema crunta. Mulțumesc pentru eventualul răspuns!
Bună ziua, de un an am fost diagnosticată și eu cu lichen scleros vulvar. Aș dori să fac un grup de suport pe Facebook pentru femeile care suferă de aceeași patologie deoarece am observat că pe lângă afectare fizică, este și una psihică și poate că un grup de genul acesta ne va ajuta să trecem mai ușor peste toate neplăcerile. Am observat că alte țări au astfel de grupuri însă la noi nu am găsit. Dacă doriți să luați parte din această inițiativă, vă aștept cu un răspuns.
Bună seara! Îmi puteți lasă adresa de e-mail sa putem discuta mai multe amănunte.din câte observ doamnele nu au mai răspuns de foarte mult timp.
M-am confruntat cu aceeasi problema, lichen sclero-atrofic!
Imediat ce am primit diagnosticul am fost devastata.
Am mers la Clinica Domnului Profesor Nedelcu, unde am fost tratata de Dna. Dr. Laura Mocanu! Dupa 2 luni de tratament am facut un control ginecologic iar medicul mi-a spus ca nu si-ar fi dat seama ca am avut lichen daca nu as fi spus. Mentionez ca eram intr-o faza destul de avansata, cu atrofia labiilor, cicatrici foarte intinse ca marime si pielea inflamata pana in zona perianala, inclusiv!
Dr. Mocanu a fost extrem de atenta, mi-a explicat tot timpul ce pocedura facem, cum evolueaza tratamentul si m-a incurajat permanent.
Va recomand cu toata increderea si responsabilitatea sa mergeti la aceasta clinica pentru tratament. Cu siguranta veti obtine rezultate spectaculoase.
Nu obisnuiesc sa intru pe forum-uri, dar avand in vedere criza emotionala prin care am trecut si care, cred ca afecteaza mare parte dintre pacienti, am ales sa impartasesc experienta mea, mai cu seama ca rezultatul a fost unul foarte, foarte bun.
Imediat ce am primit diagnosticul am fost devastata.
Am mers la Clinica Domnului Profesor Nedelcu, unde am fost tratata de Dna. Dr. Laura Mocanu! Dupa 2 luni de tratament am facut un control ginecologic iar medicul mi-a spus ca nu si-ar fi dat seama ca am avut lichen daca nu as fi spus. Mentionez ca eram intr-o faza destul de avansata, cu atrofia labiilor, cicatrici foarte intinse ca marime si pielea inflamata pana in zona perianala, inclusiv!
Dr. Mocanu a fost extrem de atenta, mi-a explicat tot timpul ce pocedura facem, cum evolueaza tratamentul si m-a incurajat permanent.
Va recomand cu toata increderea si responsabilitatea sa mergeti la aceasta clinica pentru tratament. Cu siguranta veti obtine rezultate spectaculoase.
Nu obisnuiesc sa intru pe forum-uri, dar avand in vedere criza emotionala prin care am trecut si care, cred ca afecteaza mare parte dintre pacienti, am ales sa impartasesc experienta mea, mai cu seama ca rezultatul a fost unul foarte, foarte bun.
Ce fel de tratament ați folosit...dacă puteți spune, și ce vârstă aveți?
Am avut un tratament elaborat, stabilit de dna. Dr. Mocanu. Intr-o schema personalizata: Medrol, Metronidazol, Fluconazol, Piascledine, Linex, vit A+D2, vit E, Diprogenta crema, Dermazin crema, Vagisan, crema cu ozon si foarte important; timp de 3 luni o sedinta/saptamana cu un aparat, , LED”. Regim fara zahar, fara cafea, fara ciocolata si partial fara gluten. Am folosit pentru spalat doar sapun Deuteria si, in general, doar produse Deuteria. Rezultatele sunt spectaculoase. Am 52 de ani.
Repet: tratamentul este unul personalizat de medic in functie de gravitate si de alte afectiuni prexistente.
Repet: tratamentul este unul personalizat de medic in functie de gravitate si de alte afectiuni prexistente.
Bună, și eu am această boală de 7 ani.Din păcate persistă și acum.As vrea să încerc laser.A făcut cineva?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12lichen scleroatrofic vulvar
- 5lichen scleroatrofic
- 0Mancarimea pleoapelor
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 5Lichen scleros penian
- 5Lichen Sclero-Atrofic, sfaturi si pareri
Mai multe informații despre: Lichen scleros
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: