lichid alb lipicios!
salut am si eu o problema.am o prietena...vorbim cam de 2 luni..si pana acuma am incercat sa o facem de 2 ori..si..se pare ca am o problema...deci in timpul preliudului am erectie..dar in timp erectia scade un pic..penisul nu mai este la fel de tare.probabil dispare excitatia..in fine..problema este yrnatoarea..cand incerc sal "stimulez" pentru a'mi putea pune prezervativul.apare o cantitate mica de lichid..incolor..lipicios..care din cate am inteles de pe aici se numeste presperma sau ceva de genu...dar dupa ce apare acest lichid erectia dispare complet dintro data...prietena a incercat sa ma stimuleze...si intr'un final..am avut cateva erectii dar de scurta durata.adica durau cateva secunde...apoi iar disparea..daca ne mai excitam un pic iar aparea..apoi iar peste cateva secunde disparea...ideea e ca dupa acel lichid...nu mai am erectie...nu mai stiu ce sa fac...am esuat de 2 ori pana acuma...si nu prea mai imi vine sa mai incerc stiind ca iar o sa se intample ceva.poate sa ma ajute cineva?
1 comentarii
sfatu meu e sa nu te lasi , k si eu am la primu nr ejaculare precoce
adik dau de 2 3 ori si ma termin, dar la a doa raman de multeori neterminat
asa k nu te descraja sau mai simplu cere si parerea 1 doctor fara jena
bafta
adik dau de 2 3 ori si ma termin, dar la a doa raman de multeori neterminat
asa k nu te descraja sau mai simplu cere si parerea 1 doctor fara jena
bafta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act