lichid gros alb
buna ziua sunt un baiat de 22 de ani sunt si virgin. am o mare problema, ma-m operat de curand de apedicita, la cateva de la operatie am depistat ca la baza varfului penixului cat si pe varf un fel de lichid gros albicios, nu ma-m ingrijorat ca crezand ca este de la atatea perfuzi bagate in mine, dar acum la o saptamana de la externare e la fel mai mult de atat cand este excitat (mare) ma ustura ingrozitor varful marca simt ca mi sa ingustat pielea penisului. va rog cine poate sa ma ajute.
2 comentarii
Cumpara-ti un Nidoflor crema si unge-te de doua ori pe zi.Sa porti chilot numai de bumbac.Numai bine!
BUNA ZIUA,
AM O PROBLEMA CU O SUBSTANTA SECRETATA DE PENIS SI NISTE MANCA RIMI PE CANALUL URINAR AL PENISULUI, SUBSTANTA E DE CULOARE ALTA SI E IN CANTITATE MICA. POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT, SAU CE TREBUIE SA FAC?
AM O PROBLEMA CU O SUBSTANTA SECRETATA DE PENIS SI NISTE MANCA RIMI PE CANALUL URINAR AL PENISULUI, SUBSTANTA E DE CULOARE ALTA SI E IN CANTITATE MICA. POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT, SAU CE TREBUIE SA FAC?
Alte subiecte recente din această secțiune: