lichid la testicole

29-04-2011
sashar
Nu este medic/terapeut
sashar
Am fost operat 3 ani in urma de hernie inghinala bilaterala cu plasa. Cu o luna in urma am facut abdomene cu burta plina cu mancare. Acum problema mea este ca pe langa durerile pe care le am la operatiile de hernie care se duce si la testicole si uneori la piciorul drept mi-au aparut deasupra testicolelor ca o prelungire pe canal niste pungute cu lichid de 2-3 cm cubi care putin sunt mai mici cind sunt cu burta goala si putin mai mari cind sunt cu burta plina de mancare. Am fost la medic si m-a palpat in timp ce tuseam, a spus ca nu sunt semne ca s-a intors hernia, de lichid nu mi-a spus nimic m-a programat peste 1, 5 luni la ecografie sau radiografie. Acum imi fac griji ce ar putea fi acele pungute cu lichid, daca e ceva grav, de ce au aparut, poate cineva cunoaste si imi va raspunde.
1 comentarii
0
11-05-2011, ora 23:29
DrVasileVanea
Identitate neconfirmată
DrVasileVanea
Ar fi bine sa consultati un medic urolog si sa faceti o ecografie de testicol si canal inghinal. Se poate sa fie vorba despre chiste de canal spermatic, dar numai un consult si o ecografie pot clarifica situatia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul