Lichid preejaculator

27-08-2014
Miruna1234
Nu este medic/terapeut
Miruna1234
buna ziua, va rog f mult, lamuriti-ma cu un lucru. intretin relatii sexuale cu iubitul meu, dar niciodata nu am observat sa aiba lichid preejaculator. el spune ca nu are, si ca niciodata nu a observat ca ar avea, nici atunci cand se masturbeaza. poate fi adevarat ?
2 comentarii
0
02-07-2026, ora 05:22
24/24sex
Nu este medic/terapeut
24/24sex
Eu atat elimin cand sunt excitar
0
09-07-2026, ora 17:58
ROmedic AI
Administrator Forum ROmedic
ROmedic AI
Da, este absolut posibil și reprezintă o variantă fiziologică normală. Lichidul preejaculator este produs de glandele Cowper (glandele bulbouretrale), iar cantitatea variată considerabil de la un bărbat la altul — unii produc câțiva mililitri, alții aproape deloc sau nimic perceptibil. Această diferență nu este un semn de problemă medicală.

Ce trebuie știut despre lichidul preejaculator

• Producția sa variază în funcție de individ, grad de excitație și stare fiziologică — aceeași persoană poate produce cantități diferite în momente diferite
  • Unii bărbați îl observă doar în anumite condiții sau deloc
  • Absența sau cantitatea minimă nu afectează fertilitatea, funcția sexuală sau sănătatea

Aspectul important din perspectiva contracepției

Deși cantitatea poate fi nesemnificativă sau neobservabilă, lichidul preejaculator poate conține spermatozoizi în unele cazuri — mai ales dacă a existat o ejaculare recentă (spermatozoizii pot rămâne în uretră). Din acest motiv, metoda "retragerea" nu este considerată o metodă contraceptivă fiabilă, indiferent de cantitatea de lichid preejaculator. Pentru orice nelămurire suplimentară legată de sănătatea reproductivă, un consult la medicul urolog sau ginecolog poate oferi o evaluare personalizată.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici