Lichid prespermatic

19-11-2018
speakersystem
Nu este medic/terapeut
speakersystem
Dim cate stiu, lichidul prespermatic apare atunci cand nivelul de excitare este mare si are rolul de a curata uretra pentru a pregati sperma fiind totodata si um lubrifiant natural
Ceea ce vreau sa zic este ca eu, doar 1-2 dati mi s a intamplat sa sesizez ca am avel lichid desi niveluri mari de excitatie am deseori. Nici cand fac sex nu am acel lichid. Am citit ca o mica parte din bărbați nu au lichid prespermatic doarece corpul considera ca nu au nevoie de asa ceva. Din vorba in vorba cu baietii, acestia mi au spus ca au lichid si cand au simple erectii.
Sexul utilizez sa l fac neprotejat cu prietena insa imi este frica sa nu se intample sa am fix in momentul ala lichid si sa o las gravida. Ce parere aveti?

App nu stiu daca asa e normal dar cand ejaculez pe langa sperma in sine alba mai ejaculez si o buna parte lichid asemanator cu cel prespermatic. Asa este normal?
1 comentarii
0
20-11-2018, ora 17:24
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
nu e nefiresc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici