Lichid prespermatic
Dim cate stiu, lichidul prespermatic apare atunci cand nivelul de excitare este mare si are rolul de a curata uretra pentru a pregati sperma fiind totodata si um lubrifiant natural
Ceea ce vreau sa zic este ca eu, doar 1-2 dati mi s a intamplat sa sesizez ca am avel lichid desi niveluri mari de excitatie am deseori. Nici cand fac sex nu am acel lichid. Am citit ca o mica parte din bărbați nu au lichid prespermatic doarece corpul considera ca nu au nevoie de asa ceva. Din vorba in vorba cu baietii, acestia mi au spus ca au lichid si cand au simple erectii.
Sexul utilizez sa l fac neprotejat cu prietena insa imi este frica sa nu se intample sa am fix in momentul ala lichid si sa o las gravida. Ce parere aveti?
App nu stiu daca asa e normal dar cand ejaculez pe langa sperma in sine alba mai ejaculez si o buna parte lichid asemanator cu cel prespermatic. Asa este normal?
Ceea ce vreau sa zic este ca eu, doar 1-2 dati mi s a intamplat sa sesizez ca am avel lichid desi niveluri mari de excitatie am deseori. Nici cand fac sex nu am acel lichid. Am citit ca o mica parte din bărbați nu au lichid prespermatic doarece corpul considera ca nu au nevoie de asa ceva. Din vorba in vorba cu baietii, acestia mi au spus ca au lichid si cand au simple erectii.
Sexul utilizez sa l fac neprotejat cu prietena insa imi este frica sa nu se intample sa am fix in momentul ala lichid si sa o las gravida. Ce parere aveti?
App nu stiu daca asa e normal dar cand ejaculez pe langa sperma in sine alba mai ejaculez si o buna parte lichid asemanator cu cel prespermatic. Asa este normal?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 4Se poate lasa o fata gravida prin haine?
- 4Trebuie sa imi fac griji ?
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 1Lichid preejaculator
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 2Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 2Ajutor Vă rog Pot trece spermatozoizii din lichidul preseminal prin textura chilotului?
- 3Inghitirea propriului lichid seminal
- 0Am de ce sa ma îngrijorez?
- 2lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
- 1Posibilitate sa fi ramas insarcinata de la lichid seminal?
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 1Testele de sarcina
- 4Sarcina?
- 1Metode de contraceptie
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator