Lichid prespermatic
Dim cate stiu, lichidul prespermatic apare atunci cand nivelul de excitare este mare si are rolul de a curata uretra pentru a pregati sperma fiind totodata si um lubrifiant natural
Ceea ce vreau sa zic este ca eu, doar 1-2 dati mi s a intamplat sa sesizez ca am avel lichid desi niveluri mari de excitatie am deseori. Nici cand fac sex nu am acel lichid. Am citit ca o mica parte din bărbați nu au lichid prespermatic doarece corpul considera ca nu au nevoie de asa ceva. Din vorba in vorba cu baietii, acestia mi au spus ca au lichid si cand au simple erectii.
Sexul utilizez sa l fac neprotejat cu prietena insa imi este frica sa nu se intample sa am fix in momentul ala lichid si sa o las gravida. Ce parere aveti?
App nu stiu daca asa e normal dar cand ejaculez pe langa sperma in sine alba mai ejaculez si o buna parte lichid asemanator cu cel prespermatic. Asa este normal?
Ceea ce vreau sa zic este ca eu, doar 1-2 dati mi s a intamplat sa sesizez ca am avel lichid desi niveluri mari de excitatie am deseori. Nici cand fac sex nu am acel lichid. Am citit ca o mica parte din bărbați nu au lichid prespermatic doarece corpul considera ca nu au nevoie de asa ceva. Din vorba in vorba cu baietii, acestia mi au spus ca au lichid si cand au simple erectii.
Sexul utilizez sa l fac neprotejat cu prietena insa imi este frica sa nu se intample sa am fix in momentul ala lichid si sa o las gravida. Ce parere aveti?
App nu stiu daca asa e normal dar cand ejaculez pe langa sperma in sine alba mai ejaculez si o buna parte lichid asemanator cu cel prespermatic. Asa este normal?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lichid seminal in toaleta. Poate cauza o sarcina nedorita?
- 15am si eu o nelamurire
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 3pot fi gravida?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 1Lichid preejaculator
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 4Poti sa ramai insarcinata daca esti virgina
- 5Sarcina de la lichid prespermatic?
- 0Sex neprotejat, Ajutor..lichid preejaculator
- 1lichid pre ejaculator
- 1Lichidul preejaculator, risc de sarcina?
- 3Scurgeri penis
- 2Picatura placerii
- 1Lichid preejaculator intarziat
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator