lipomatoza in exces

28-12-2008
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
in urma cu un an, au inceput sa imi iasa in zona burtii mici umflaturi.Apoi s-au extins in zona coastelor si doua umflaturi in zona cervicala a gatului.
Acum mi-a aparut o alta umflatura de marimea unei nuci pe spate mai jos de umar. la ecografie miau spus ca e <<lipomatoza in exces>> uneori sunt dureroase. mentionez ce sunt operata de cancer papilar tiroidian din luna iulie.2008...nici un medic nu mia zis cum se pot trata aceste umflaturi. am dureri la mana stanga de multe ori ma inteapa inima iar umflatura din spate uneori imi da dureri. nu iau tratament decat pentru colesterol(246) si eutirox pentru tiroida.

de 2 ani pe suprafata gatului si pe buza miau parut alunite..nu ma deranjeaza decat cea de pe buza..
2 comentarii
0
29-12-2008, ora 16:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai o lipomatoza generalizata, boala a carei cauza, cu exactitate, nu se stie, se pare ca ar fi o oarecare dezordine in metabolismul lipidelor.Nu ai ce face in cazul acestor lipoame ce apar peste tot, doar cele dureroase sau cele care se infecteaza pe parcurs pot fi scoase chirurgical.Nu trebuie sa mananci multe dulciuri si grasimi, utilizeaza numai ulei de masline si ai grija cu colesterolul.Daca iei tratament pentru colesterol fii atenta, caci de multe ori, chiar daca grasimea abunda in aceste lipoame, colesterolul in sange este mic.E o proasta distributie a acestuia.Si daca mai iei si medicamente care scad si mai mult colesterolul sanguin s-ar putea sa te simti rau.Deci fii atenta. La dermatologie aceste lipoame pot fi aspirate prin lipoaspiratie sau se injecteaza in lipoame substante ce dizolva grasimea, procedeu numit mezoterapie.Fa tratament cu Debridat 3 comprimate pe zi, cumpara-ti ceaiuri hepatice si aceste lipoame vei vedea ca vor mai stagna in evolutie.Sarbatori fericite!
0
14-01-2009, ora 04:13
ionescu camelia
Nu este medic/terapeut
ionescu camelia
multumesc si un an cu bucurii astazi am rezultate sange trigliceride279 colesterol224 nu mananc gras nici multe dulciuri si iau limpantil si vasilip debridat3 si mult ceai sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns