Lipomul

Am un lipom de aproape 8 ani situat in zona inghinala. Are dimens.aprox.2 cm. La palpare se simte ca este o punga de grasime, nu doare, dar este inestetic. As dori sa stiu unde ma pot opera(ca am aflat ca este singurul mod de a scapa de el), este periculoasa operatia fiind situat in aceea zona? Va rog mult de tot sa ma ajutati. Va multumesc.
0 comentarii

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4formatiune in zona inghinala
- 2vopseaua de par poate afecta lipomul daca exista pe tesutul capului?Va rog raspuns urgent
- 23un fel de cos in zona vaginala
- 5un fel de ganglioni durerosi
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 2ganglioni inghinali
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 7Dureri zona inghinala si testicole.
- 6Umflatura mica nedureroasa inghinala
- 4dureri inghinala dupa masturbare
- 0Roseata in zona ighinala
- 46dureri puternice la picior la incheietura de sus
- 1operat de hernie inghinara
- 1Dureri inghinale si de stinghie.